• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutówki na zakupach

Dee- też mam taką koszulę do karmienia, babcia mi kupiła jak byłam w szpitalu. Trochę mnie wkurzało to zapinanie i odpinanie w nocy więc spałam z odpiętą :D
Munie- w hm rzeczywiście mają kosmiczne ceny na ciuszki dla maluszków, ale za to jakie śliczne niektóre.

A ja cały czas myślę nad wózkiem podwójnym... Wkleję na wątek wózkowy na co chyba(!) się zdecydowałam.

reklama
Dee-no zakupy widze udane:tak:buciki fajne!

munie-niestety w H&M mają niezłe ceny ale zato jakie fajne rzeczy,ja bardzo lubie ubranka z H&M,mojej Nicol często je kupywałam teraz kupuje sporadycznie bo tam gdzie jeżdze to niema zbytniego wyboru w rozmiarze 92 na dziale do 86 są fajne rzeczy jednak te większe to nic ciekawego .To itak cenowo fajnie ja potrafiłam jednorazowo zostawić i po 400zł .Fajnie jak mają promocje:tak:ale to trzeba na nie trafić.Ostatnio małą obkupiliśmy bo wyrosła z ubranek,takze na jakiś czas spokój.

Dee_ mam identyczną koszulę nocną jak Ty, nawet kolor wykończenia taki sam :-D

Podobają mi się te pasy, o których krisowa mówiła ale nie wiem czy są praktyczne. Bez spodni ciążowych to z tym pasem ani rusz no bo w zwykłe i tak się nie dopnę. Bardzo mi się jednak podobają więc chętnie posłucham opinii osób, które je używały.

Mnie wszyscy stopują z zakupami, a że to za wcześnie, że się nie kupuje itp. Póki co dostałam od kumpeli sporą reklamówkę z ciuchami, będzie cosik na początek. Chyba zdecyduję się też na ten 7-pak bodziaków.
Uwielbiam oglądać Wasze polowanka, dzięki temu namierzyłam już paru fajnych sprzedawców

a ja sweterek, który kupiłam w H&M ide oddać, jest taki śliczny, ale w necie zaczęłam czytać o ubieraniu niemowlaków i wyczytałam, aby nie kupować ubranek zapinanych na pleckach, a ten sweterek akurat ma dwa małe guziczki na karku... które sama ledwo odpinam, wymienię sweterek na bluzeczkę od dresika :)

a ja wczoraj w H&M kupilam fajne sztruksy o rozmiarze 68.w reserved tez byly fajne ciuszki dla maluszkow.kupilismy 1 t-shirt.dzisiaj spisywalam ciuszki, ktore kupilam ja i moja mama i doszlysmy do wniosku, ze tak poszalalysmy ze maly ma ciuchy juz na przynajmniej pol roku.najmniejsze ciuszki mamy w rozmiarze 62.licze ze maly bedzie dlugi bo my z m jestesmy wysocy, wiec balam sie kupowac mniejszych.teraz zaczne skupiac swoja uwage na rozkach, kocykach, reczniczkach,pieluszkach tetrowych i flanelowych.

ani mnie tez niektorzy stopuja, ze nie powinnam tak wczesnie kupowac ciuszkow.wkurza mnie ich gadanie.moja mama jak byla ze mna w ciazy to kupowala juz ciuszki na samym poczatku ciazy, bo nic nie bylo.i jakos urodzilam sie cala i zdrowa.ja wychodze z tego zalozenia ze mnie nie stac kupic wszystkiego naraz.a te ciuszki ktore kupilam to byly z wyprzedazy bo likwidowali sklep, w innym sklepie byla promocja 50% taniej, inne kupilam w fajnym lumpeksie.wiec dzieki temu kupe kasy zaoszczedzilam.dziecko szybko rosnie i nie ma co za duzo pieniedzy na ciuszki wydawac.poza tym mi te ogladanie i kupowanie taka frajde sprawia, ze potem caly dzien mam dobry humor a wtedy to tez dobrze wplywa na dzidzie.ostatnio jak ogladam ciuszki to maly zaczyna sie fajnie ruszac.

Dziewczyny ja też uwielbiam oglądać Wasze zdobycze zakupowe:-) ja teraz poluję na śpioszki i pajacyki welurowe używane, te nowe strasznie drogie!!
I jakiś kocyk taki cieplejszy, może akrylowy

Super te kombinezonki co pokazujecie, ja chyba kupię używany, bo dziecko pewnie tylko kilka razy w nim wyjdzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry