reklama

Lutówki na zakupach

Trina -no porady Zawitkowskiego są fajne ,wogóle sympatyczny facet jakoś tak jak oglądałm programy z nim w tvn to fajnie się gościa słucha:tak:Pamiętam że nawet moja mama chciała ażeby jej włonczyć jakieś filmiki:-)Po tylu latach nienoszenia takiego brzdąca też sie bała jak tu złapac podnieśc itd.Stwierdziła że kiedyś się zupełnie obchodziło z bąblami choćby np.samo przewijanie -mamy podnośiły lekko za nóżki a my już ręka pod pupcie i dogóry a nie za nóżki.Teraz się sieciesze bo mam nadzieje że będzie z górki teraz ma się nabyte doświadczenie i praktyke po jednym dziecku,także całą pielęgnacja i opieka to niebędzie takie nowe,pamiętam jakie stresujące było pierwsze przewiajnie Nicol i ubieranie:tak:Kiedyś właśnie oglądałam ksiażki Zawitkowskiego pewnie warto by było sobie jakąś zakupić:tak:Dobrych porad nigdy nie zawiele.

reklama
hej dziewczyny
zaszalalam dzisiaj i kupilam recznik, dwa pajacyki (jeden na 56, a drugi na 62) i 5x body na 68 z krotkim rekawkiem ( bedda na pozniej).
teraz mam tylko nadzieje, ze lekarz sie nie pomylil i ze faktycznie rosnie nam mala Oliwka pod serduszkiem... bo ciezko znalezc cos unisex:/

Ostatnia edycja:
Wybrałam się z moją niezawodną koleżanką na Marywilską. OSZALAŁAM!! Tyle rzeczy ile można tam kupić dla dzieci - niezliczone.
Cenowo? Nieźle. Przykład?
Rożek taki:
ROŻEK wkł kokos 6 rodz poduszka TANIO (1835884642) - Aukcje internetowe Allegro
W każdym kolorze z tych i z takimi samymi haftami, 38zł !! Gdzie tu 57zł z przesyłką.
Śpiworek w tym rodzaju, nie cocco, jednak jakościowo rewelacyjny
KOMBINEZON ŚPIWOREK PATROL COCCOBELLO 68 74 Wys24h (1836207968) - Aukcje internetowe Allegro
Cena 50-70 zł.
Ubranka owszem, 12zł za śpiochy i w ogóle, komplet pościeli z baldachimem - dopasowany do tego rożka
3ele. Pościel z HAFTAMI 70x140 ****MILPOL**** (1833009770) - Aukcje internetowe Allegro
coś takiego z baldachimem i w ogóle 120zł gdzie wiadomo na allegro wszystko dodatkowo z przesyłką, a tam można sobie dotknąć, obejrzeć, pomarudzić.

Kupiłam sobie buty jesienno zimowe za 65 zł - podobają mi się teraz buty w rodzaju traperów na spilce, jednak na wiadomy stan szukałam takich bez szpilki, ale jednak zgrabnych (wstawię zdjęcie jak zgram na kompa fotki) gruba podeszwa, mięciutka "skórka" i caaaałe wypełnione misiem aż po czubki palców :-D

Do tego :cool2: dwa sweterki po 45 zł każdy (jedno to bardziej tunika, ale pieknie uwydatnia brzuszek) i najważniejsze - koszula do szpitala ze świetnymi sposobami na karmienie za 35zł! I to wcale nie na stoisku z odzieżą ciążową - zresztą nic nie kupowałam w ciążowych tylko u chinolków ze stadionu :-D

Zdjęcia:
Koszulka - zapięta/rozpięta
IMAG0233.jpgIMAG0232.jpg
Buty ;]
IMAG0221.jpgIMAG0222.jpg
Sweterek numero uno i due :D
IMAG0225.jpgIMAG0230.jpg

Przepraszam za *******nik (bałagan) w tle, ale wiadomo - wróciłam z zakupów :-D

reklama
ja dzisiaj jak weszłam do h&m to nie mogłam się opanować i wpadłam w wir zakupowy, skarpetki, rajstopki, sukienka, bluzeczka, czpaeczka, a przy kasie prawie zawał dostałam, bo za kilka sztuk odzieży zaplaciłam ponad 200zł, postanowiłam ze to był pierwszy i ostatni raz... następnym razem robie zakupy w coccodrillo albo tesco, mi h&m zawsze kojarzył się z tanimi ciuchami ale na dziale dzieciecym to niezła marze wyrabiaja...

bylam tez w sklepie dzieciecym, ogladalam kolyski i byla tez taka jak kiedys paluszek wrzuciła, ale zdecydowalismy sie jednak na drewniana kolyske z fukcja lozeczka, jest prawie taka sama duza jak łóżeczko, wiec mysle ze przynajmniej do roku posłuży:) bardzo duzo wyprzedazy wozków teraz jest, jednak ten ktory nas interesuje stał nieprzeceniony :(

dee takie buty jak klupilas tez bym chciala, przydadza sie na zimowe spacery z wozeczkiem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry