krisowa
Fanka BB :)
widzę że nie tylko ja mam ten strach, ale ten strach mają chyba mamy aniołków, taki największy i rozumiem cię, choć ja kupuje juz terazja się boję że coś jeszcze może się złego stać i wolę poczekać na ostatni dzwonek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzę że nie tylko ja mam ten strach, ale ten strach mają chyba mamy aniołków, taki największy i rozumiem cię, choć ja kupuje juz terazja się boję że coś jeszcze może się złego stać i wolę poczekać na ostatni dzwonek.

tu przecież też mozemy wklejać fotki upolowanych zakupów.
Sporo rzeczy mała nie zdążyła ubrać ,bo wiadomo zadużo się kupiło a pozatym kto przyszedł poznać małą to coś do ubrania przyniósł.Takż teraz musze bardziej do zakupów rozsądniej podejść bo z doświadczenia wiem że albo babel nie zdąży ubrać wszysstkiego szybko też wyrośnie także nie ma co szaleć,choć kupywanie rzeczy dla smyków to taka przyjemność.
lady....bardzo Ci współczuję...ten strach Cię paraliżuje, powiedziałaś już rodzinie o ciąży widać już brzuszek?