reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Dee pewnie dlatego ze błekitny to dla chłopca:-) bardzo fajny i zgrabny ale nie jestem przekonana do tych osobnych "bucików"?, "stópek"?- nie wiem jak to okreslic ale napewno wiesz o co mi chodzi:-) niewiem ale wydaje mi sie ze one beda wiecznie spadac dzidzi jak bedzie nózkami machac;-)

Szukam okazji jedynie. Mam na oku jeszcze jeden kombinezon, taki gdzie nóżki nie są wkładane osobno i ma dziurkę na pasy :-)
Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo kasy nie mam w tym miesiącu, a póki co cena jest niziutka więc może zaszaleje? :-D
Tylko czy trzy kombinezony będą mi potrzebne? haha :-D

Ale się wkurzyłam!! Czekałam aż mąż się obudzi, rozmawiałam przez telefon i zapomniałam o aukcji. A chciałam żeby mój małż się wypowiedział a propos tego kombinezonu.
Wrrrr wysłałam maila do sprzedającej. Może wystawi jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
Dee - za dużo kombinezonów nie kupuj... nie przydadzą się. Ja się zastanawiam czy mi się przyda jak termin będę mieć pod koniec lutego, nie marca :P Takie jest moje zdanie ;)

Ostatnia edycja:
mama2006 termin mialas na myslli pod koniec lutego?... ;-)
masz racje Flower tylko jakos u mnie tak wyszlo ze zaczelam zakupy od tych duzy rzeczy,teraz kupilam kosmetyki i wszystko do pielegnacji przy okazji bo maz byl w Polsce, kolejne bedzie łóżeczko bo tez z polski zamawiam... wiec same urbankowe zakupy zostana mi na koniec ;-) moze zalapie sie na poswiateczne wyprzedaze w koncu wszystko naraz to duzy wydatek ;-)

:-) SAM_1606.jpg

A to moje zakupki już dostałam i mam w domku. Śliczne są te kombinezonki, jeden polarkowy ,a drugi cieplejszy . Wózeczek już licytuję na Allegro. No a na jutro planuję wyskok do miasta na zakupki okazało sie że juz mojej kurteczki nie mogę dopiąc. Więc muszę sobie coś koniecznie zakupic

Załączniki

• SAM_1606.jpg
    SAM_1606.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
ja jednej kurteczki też już wcale nie dopinam, ale mam jeszcze płaszczyk zapinany na 3 guziki, dwa górne daję radę, dolny zostaje niezapięty, nie chcę niepotrzebnie kupować kurtki, więc chyba pożyczę na zimę kurtkę mojej mamy, albo jakiś płaszcz o dwa rozmiary większy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry