reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Vanillia, ale mi się podobają te ciuszki, zwłaszcza ta bluza, taką z kapturem też kupiłam mojej malutkiej córeczce, akurat przyda się na zimniejsze dni i pierwsze spacerki :)

wkleję tu to samo skopiowane co na zamkniętym, bo nie wszystkie dziewczyny tam wchodzą i czytają, a myśle, że może któraś się skusi :>

ja dziś kupiłam w biedronce proszek do prania Lovela do białego i koloru, są w promocyjnej cenie i w dodatku z płynami do prania
biggrin.gif
poprzednim razem też używałam tego proszku i byłam z niego bardzo zadowolona! tak więc i tym razem będę go kupować i używać, ciuszki były czyste, mięciutkie, pachnące no i proszek nie uczula, a to chyba najważniejsze
yes2.gif

w dodatku są rajstopki dziecięce (8,99zł) i niemowlęce (7,99zł), więc też warto wziąć, ja brałam na razie tylko dla synka, bo drugiej płci jeszcze na 100% nie znam, a wiadomo takie rajstopki to albo są typowo dziewczęce albo chłopięce
wink2.gif
a od 20.10 mają być fajne komplety czapka, szalik i rękawiczki z ulubionymi bohaterami z bajek, więc też warto a koszt tylko 22,99zł

reklama
geniusia to dobrze bo je wylicytowałam :P nie mogłam się powstrzymać niestety... :D

Mam za to problem ze znalezieniem kurtki na zimę dla siebie? czy któraś z Was ma jakąś albo będzie coś kupować? bo nie wiem jaką i gdzie... na allegro nie mogłam znaleźć a te w sklepach są strasznie drogie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry