reklama

Lutówki na zakupach

Witam mamusie ja tez mialam dzis bardzo udany dzien caly dzien spedzilismy z mezusiem na zakupkach i nic nie sprawilo mi tyle radosci jak kupno tych pieknych ubranek dla naszego synusiaaa
autbf8.jpg
,
2lmqc04.jpg
,
mhvlu1.jpg
,
nyi6w3.jpg
,
4fv050.jpg
,
30ubypy.jpg

reklama
Ja ostatnio też sobie szukałam kurtałki ale nie znalazłam nic co by miało regulację na brzuszku taka bym chciała najbardziej. Może w niedzielę z mężem wybierzemy się do miasta obok nas i tam kupie w H&M najprawdopodobniej albo Cubus ale będę chyba patrzec na ubrankach dla przyszłych mamek u nas kurtki i buty w sezonie nie kupię za mniej niż 1500 koron a to i tak najtańsze. Chyba nie będę miała wyboru. Potem najwyrzej będę próbowała sprzedac.

Właśnie ja też nie mam w czym chodzić.... Ubieram 2 swetry bo nie mam kurtki żadnej którą bym mogła zapiąć...
no dziewczyny ja przejrzałam teraz całe allegro i z tego co znalazłam to widzę tylko:
HIT* Modny płaszcz ciażowy na zimę czarny r.40/42 (1848672981) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BE! MAMA CIĄŻOWY Płaszcz HURRY BLACK ZIMA xL (1859441340) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
!NEW! MAMA LICIOUS ANOUKA PŁASZCZ CIĄŻOWY XL/42 (1850913360) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jeszcze jakąś jedną ale gdzieś zapodziałam link
ale wcale tak bardzo one do mnie nie przemawiają i jeszcze za tą cenę...

ja na zimę zawsze miałam puchową długą kurtkę bo ja strasznie marznę i zawsze boję się że za zimno mi będzie jak kupuję nową kurtkę.. a te jakoś mi nie wyglądają na super ciepłe...
chyba też będę zmuszona iść do h&m, c&a lub coś takiego i znaleźć coś co na pewno będzie pasować i będzie ciepłe skoro mam już zapłacić tyle...
ehhh wolałabym te pieniądze wydać na coś dla maluszka...

vanila, ale cuda zakupiłaś, zresztą jak i karola, piekne ciuszki
mama2006, prawda ze pasy super??
pluszacze też poszalałaś :)
ja dopiero w listopadzie wznawiam zakupy, w tym miesiącu ocieplamy domek i dużo pieniążków potrzebujemy :)

ja też nie mam kurtki, w jesienne nie wchodzę brzuchem ale nie dopinam dołu, a zimowej jeszcze nie mierzyłam, jednak nic nie kupuję, moja zimówka rozsuwana jest od dołu, wiec brzuch bedzie w cieplym sweterku z rozpietą u dołu kurtką :)

betibeti dopiero zauważyłam, (po za tematrem) ze Twoje dzieci to rok po roczku prawie idealnie się urodziły, ale super :) chciałabym walnąc 2dzieci w 2 lata :) ale czy damy rade ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry