reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Karola uważam że ciuszki są urocze:-)
pluszacze śliczne zakupki zrobiliście. Jakie bodziaki fajne z uśmieszkiem

Ja na razie spokojnie dopnę się do kurtki. Mam cichą nadzieję że nie będę musiała kupować nowej. Szkoda mi trochę kasy na kurtkę w której pochodzę 2-3 miesiące. Jeszcze ten ostatni płaszczyk co wstawiła Karola dosyć fajny bo nie taki typowo ciążowy i jak brzucha już nie będzie to też będzie można nosić.

krisowa- no jakoś się mieści jeszcze :D Ja to w 9miesiącu nawet w moją polarową bluzę się dopinałam, nie miałam jakiegoś mega brzucha, Ci co nie wiedzieli to myśleli że jestem w 6-7 miesiącu. No ale w obcisły płaszczyk zimowy to jednak się chyba nie wbiję, trzeba coś będzie kupić. Ostatnia taka super kurtka z HM mi przeleciała na allegro, ale byłam wściekła.

ja to nosiłam obcisłe ciuchy przed ciążą, więc teraz się nie dopinam, w zimową wejdę teraz, ale jak brzuszek się powiększy to na bank się nie dopnę:/ dlatego ja muszę na zimę kupić:/

kurczę ja na razie polar i sweterek dłuższy zakładam liczę ze mój stary płaszczyk sie nada i zapnę ten brzuszek :P
Karola ale kurde ceny mega tych płaszczy
Suzi te ciut tansze
Pluszacze super zakupki ona zawsze sprawiaja mega radośc

ja sobie własnie ułozyłam to co ostatnio trafiłam i chyba wychodzi ze do szpitala mam już naszykowane ubranka na start
pajacyki 11 sztuk mam więcej ale tyle chyba starczy
kaftanki 8 sztuk - ||-
ciepłe welurowe pajace 3 sztuki
2 ciepłe pajace takie grube
body to mam multum

CIMG3388.jpg

Ostatnia edycja:
ja też chodziłam w opiętych spodniach, obcisłych bluzkach, ale lubię i tuniki wiec w te wejdę nawet w końcówce, już przebrałam te najszersze i rozciągliwe bawełniaki, ale kurtki ciasne mam bo przy ciele, nie mam mowy o sciskaniu brzusia :)

Suzi86 te też widziałam ale pierwszy bo dla mnie takie za zimne ja muszę puchowe coś mieć a ten środkowy wszystko ładnie pięknie tylko gdyby się tak nie świeciła jak.... :P a ten ostatnio to też wkleiłam go tylko czarny :)
a poza tym to z tego co widzę z tych Twoich linków to rozmiaru dla mnie i tak nie ma...
agatulka25 no właśnie mnie ta cena przeraża też!!!! :(

ja mam na chwilę obecną ostatni płaszcz jesienny (pożyczony wczoraj) który ledwo dopinam... więc lada chwila nie będę miała w czym wyjść z domu :(

Karola, przejzyj ciuchlandy, będzie taniej. Ja na jesień w swoją flauszową się mieszczę, jak zapinam guzik nad pępkiem, potem mama mi pożycza taką sportową, będzie na jesień ze swetrem grubym, a potem ma mi pozyczyć coś teściowa (tego się obawiam, bo gust ma kobita nie w moim stylu ;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry