reklama

Lutówki na zakupach

Ja na szczęście na razie nie mam problemów z kurtkami, mam płaszczyk (kurtkę) grzybek w który jeszcze się mieszczę oraz płaszcz pikowany długi, który kupiłam sobie jak byłam w ciąży jeszcze z Kubą. Na zimę mam płaszcz oraz złotą kurtkę. W płaszcz pewnie się nie zmieszczę, a w kurtkę może i się uda ;) Więc bym miała problem z głowy - czas pokaże :D

Jutro Wam pokaże co dzisiaj kupiłam, a kupiłam:
bluzę, 2 bluzki oraz zajebistą koszulę w paseczki dla Juniora ;)

reklama
geniusia w 4 ciucholandach byłam i nic :( słabe te ciucholandy w mojej części warszawy chyba. muszę gdzieś dalej się wybrać może :)
Dee a w którym h&m byłaś?
ja mam jutro usg o 18 koło arkadii więc po tym chyba wejdę na chwilkę do arkadii :P

Karola, zawsze chodzę do h&m w arkadii. Pracuję tu (w tym CH) więc mam zawsze blisko, szkoda, że nie mam kasy na każdą wyprzedaż malutkich rzeczy ... :-( znalazłabym jeszcze mnóstwo bodziaków, sukienek itp w granicach 10-30 zł ale niestety - fundusze mnie ograniczają.

A ja dzisiaj byłam w Arkadii i kupiłam sobie w Carrfur za 19,99 kozaczki jesienne :) w sam raz na chłodniejszą pogodę :D czasem można na coś fajnego trafić...

Do h&m nie zachodziłam... jak będzie więcej kaski to i tam ja zajrzę - muszę jaką czapkę dokupić maluszkowi - na allegro nic ciekawego nie ma.

Obiecane zdjęcia zakupków ;)
Ubranka oraz leżaczek-bujaczek firmy Deltim :)

Załączniki

• bluzka+koszula.JPG
    bluzka+koszula.JPG
    31,9 KB · Wyświetleń: 57
  • bluzeczka.JPG
    bluzeczka.JPG
    25,6 KB · Wyświetleń: 86
  • bluza.JPG
    bluza.JPG
    24,5 KB · Wyświetleń: 55
  • leżaczek-bujaczek.JPG
    leżaczek-bujaczek.JPG
    47,6 KB · Wyświetleń: 73
Taki ciuszek ogólnie ciężko kupić przez internet. Ja kiedyś się nacięłam kupując sobie tuniki miały być roz. 42, a były 38. Oddałam więc mamie.
Więc tak samo może być z kurtką, na metce może pisać co innego, a w rzeczywistości być co innego... no i jeszcze nie wiadomo - jak jest ciepła.

reklama
ja też się boję kupować ciuchy na allegro. Raz kupiłam sukienkę:baffled: nigdy w niej nie wyszłam. Na zdjęciu była śliczna, na mnie już gorzej.

Przyszły wczoraj ciuszki dla dzidzi. Są przepiękne. Nie mają w ogóle śladów użytkowania. Allegrowicz w ramach gratisu przysłał jeszcze welurową czapeczkę dla noworodka. Jestem baaardzo zadowolona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry