Ja już najchętniej bym teraz wszystko kupowała

ale tak na poważnie zaczne się rozglądać i powoli kupowac rózne rzeczy pewnie jesienią, jeszce przed nowym rokiem...
Vanilia ten pierwszy, moj faowryt, jest tradycyjny i nie ma skrętnych kół, drugi ma skrętne koła...
Lady prawda jest taka ze faktycznie w lutym na pewno na spacery chodzić nie bede, chyba ze z konieczności do sklepu itp, ale już pod koniec marca pogoda robi się dość znośna a wtedy maluszek bedzię miał raptem troszke ponad miesiac, wiec chyba tylko do gondolki...W wakacje pewnie juz bede chodzic ze spacerówką, ale te wózki ktore wybrałam sa wielofunkcyjne i mają też spacerówkę, dużą wygodną raczej własnie dla mniejszego dziecka, mysle ze idealnie sprawdzi się do wakacji 2013, wtedy pewnie przerzucę się na tradycyjną lekką parasolkę, a wielofunkcyjny bedzie czekał na kolejnego potomka

Czy moje myslenie jest włsciwie nie wiem...bo tak jak ty doswiadczenia nie mam;P Z męzem założylismy ze górna granica na wózek to 1700 - 1800 zł ale tyko wtedy kiedy w komplecie bedzie gondola, spacerówka i fotelki samochodowy...nie jest to mało, ale po tym jak przejrzałam oferty róznych firm wcale tez nie jest to jakos dużo....zawsze alternatywą jest kupno używanego wózka, na razie z kasa dość dobrze stoimy (ale czeka nas wykończenie mieszkania i zaczynym własnie spłacać kredyt mieszkoaniowy...), ale jak bedzie za kilka miesiecy nie wiem..., jak bedzie ciezko na pewno zdecyduje sie na używany...
Poza tym bardzo licze też na sugestie doświadczonych mam, co warto kupować, co nie, co sie może przydać, a co jest kompletnie bez sensu