reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

mama Niki
allerco.pharmena.pl/index.php
tutaj jest strona tych prodoktow.
Uslyszalam o tym bo jedno opakowanie daja w takim pudelku przy wyjjsciu ze szpitala, znajoma dostala i bardzo sobie chwali.
Myslalam, ze moze ktoras z doswiadczonych mam cos slyszala :)

reklama
Cześć mamunie:)
Wybrałam się dziś do Rossmana na małe zakupy.Pamiętam jak ostatnio niektóre z Was pisały że będą uzywały do kąpieli maluszka kosmetyków z Nivei,to pomyślałam że i ja spróbuje i kupie coś z Nivei.Ale wiecie co jak popatrzyłam ile tego jest to normalnie zgłupiałam.No i w rezultacie kupiłam:
- Nivea-Delikatny żel do mycia ciała i włosów(hipoalergiczny) taki z pompką.
- Nivea- Delikatna oliwka pielęgnacyjna(hipoalergiczna)
Powiedzcie czy takie kosmetyki mogą być?? W tym delikatnym żelu do mycia ciała i włosów pisze że dopiero od pierwszego miesiąca życia.I teraz nie wiem czy można w nim kąpać odrazu po porodzie?? Nie znalazłam nic z Nivea w czym można by bylo myć maluszka od samego początku.A oliwka tak w razie czego do nawilżenia ciałka.Podpowiedzcie jak możecie:)
Do tego kupiłam jeszcze wkładki laktacyjne i płatki kosmetyczne.Może się przydadzą.

Cyśka:) ja od samego początku zamierzam zwykłym mydełkiem kąpać:) tylko ja kupiłam z babydreama z rossmana, bo nie zawiera zbędnych substancji, które inne mydełka miały, porównałam sobie składy:) więc myślę, że na samym początku używa się mydełka dzieciowego:) a po kąpieli używać będę oliwki też babydreama, albo w trakcie kąpania, jeszcze w wanience po umyciu mydełkiem, lepiej się smaruje po mokrej skórze:)

dopiero teraz weszłam dziś na BB. Już usunęłam :-p:-)

Ja dziś synkowi w Fashion Housie kupiłam czapeczkę dwustronną za 5,99 i dżinsy na zaś (na jakieś 12 miesięcy ;)) ale znalazłam po 13,99 :)

A sobie :szok: kupiłam 3 biustonosze:szok: Okazało się, że dobry na mnie był rozmiar 65 F :eek: o mamo, jakie mam balony (O)(O) :-D jako że w tym rozmiarze były tylko czarno-beżowe i szaro-różowe, to biały kupiłam na 70 E :szok: Każdy stanik jest z fiszbinami, ale miękki fason, nawet mają trochę koronki. Znowu jak kobieta się poczułam a nie jak nosicielka genów :zawstydzona/y::-p A że to outlet :) to i niezbyt drogo było, za 3 szt wyszło mi 109 zł, a przy podliczaniu dostałam jeszcze 20 % rabaciku, więc w efekcie cena jeszcze niższa.

reklama
geniusia super że zakupki się udały... a co do 65F to myslisz naprawde ze to takie balony ja mam taki rozmiar i myśle że chetnie bym z nim pozostała, gorzej może być poźniej ;-)

Do góry