Dziewczyny właśnie wróciłam z zakupów, w biedronce jest nadal promocja na Lovele 1,8kg +płyn do płukania ale za 12,99zł była tylko do białego moj m jutro w k-ce sprawdzi czy w tej samej cenie jest do kolorów.W tej samej cenie był płyn do prania lovela 1,5l do białgo i kolorów.Więc bardzo sie opłaca.
różne dla obu płci są tylko pull-upy, ale to masz jeszcze czas ;-) my zmienialiśmy na samym początku pieluszki na wieksze jak młody zaczynał przesikiwać, bo tak to początkowo chudzina był i wszystko z tyłka mu spadało. Dopiero przed roczkiem kluska się zrobił, ale jak zacząl chodzić, to znów szczypior i tak mu zostało, że wszystkie spodnie mu w talii wiszą
pozatym wydaje mi się że u chopca pewnie bardziej trzeba uważać i więcej smarować coby się tam nigdzie nie poodparzało.Niby teraz drugie dziecko to z górki a mi się wydaje że też troszke inaczej bo teraz chłopczyk.Pamiętam że jak byłam z Nicol w szpitalu to sąsiadka obok na sali miała syna,co mu odpieła pampersa do przebrania to ją obsiusiał,także teraz wiem że bedzie trzeba przy przewijaniu na to uważać