renatka.wawa
Fanka BB :)
Tak tak przepraszam przewijaki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny w Carrefour jest promocja na Pampers Premium Care rozmiary 1-4 paczka kosztuje 43 zł. Kupiłam jedynki 2 paczki![]()
Tak w ogóle mniej więcej w ile pieluch (opakowań) na początek się zaopatrujecie? Tylko rozmiar 1 czy i 2?
Ja to zacznę od Pampersów, później bedę zmieniać na tańsze.
Dee_ właśnie w taki przewijak chcę się zaopatrzyćZobaczę jak będą wyglądały cenowo w sklepie bo myślałam nad takim z żyrafką, ale wzór w sumie nie ma znaczenia.

Nie lubię zakupów i to bardzo, i jeszcze te problemy decyyjne co kupić
Od tygodnia wybieram matę dla małego, ma dostać ją od teściów, a ja się na nic nie mogę zdecydować.
). Ja bym nie kupowała więcej, bo nie wiadomo, jak na dane pieluszki dziedzia zareaguje. Może być reakcja uczuleniowa na środek, jakim sa nasączane pieluszki. W razie czego tatuś może skoczyć i dokupić po paru dniach. Ewentualnie kupić inne.
), więc kupuję te nieperfumowane. PRzez dłuższy czas haggisy (moga się rozerwać przy wyjmowaniu, ale można je spłukiwać w kibelku), potem nivea, pampersy czy johnsons, ale zawsze nieperfumowane. One są o tyle lepsze, że zazwyczaj są do wrażliwej skóry, więc raczej nie powinny powodować podrażnień