Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lady :-(współczuję i rozumiem. Mój jest bez pracy od 1 stycznia :-( a w domu siedzi już dziewiąty miesiąc. A najgorsze, że tak "intensywnie" szuka pracy na etat, że pożal się boże :-( Pomijam dorywcze na czarno, bo niby niewielki grosz wpada co jakiś czas, ale jest bez stałej pracy i jest strasznie sfrustrowany :-( Mam nadzieję, żę u Was będzie lepiej, a Twój chłop bardziej obrotny :***
wyczytałam, ze po 6h od wypicia 2 kieliszków wina mogę karmić bez potrzeby ścigania pokarmu więc luz, bałam się, że przez min dobę nie można karmić i że wszystko trzeba ściągać i wylewać. Mój od lutego jest bez umowy o pracę. Ale też od lutego dorabiał sobie na czarno ale to wychodziło 800zł na czysto (wcześniej też tyle wychodziło jak pracował na umowę) no i szuka od nowego roku też pracy ale nie ma nic.... straszne. Nawet zagranicę patrzy to nie bardzo :/ Straszne. No i teraz z tego warsztatu już mu podziękowali bo szef nie ma kasy na dodatkowych pracowników...
powiedział, że nie będzie się zajeżdżał.

i jeszcze przez przypadek podsłuchałam jak z kimś znajomym rozmawiała przez telefon i się żaliła, jak to ona wszystko musi za mnie robić...
nie komentuję tego, bo jednak mieszkam u niej i tak naprawdę na jej łasce jestem... Ale czasami potrafi tak z równowagi wyprowadzić, że siedzę i wyję... Jak babcia była, to nie wiem czeu, ale zaczęła taką ofiarę z siebie robić, a ze mnie niewiadomo co... I tu się na mnie drze, ja do niej spokojnie, to powiedziała, że jestem chora psychicznie, że specjalnie ją swoim spokojem z równowagi wyprowadzam 
On patrzy jako elektronik, elektroni/elektryk samochodowy, elektryk, ochroniarz- bo takie papierki na te zawody no i to lubi (elektrykę i elektronikę) a teraz właśnie zajmuje się elektroniką samochodową.