dobrze wiedzieć, że nie tylko moje dziecko takie męczące tym usypianiem. pielucha u nas nie działa, moja koszulka itp. też nie., jak odkładam ziewającego do łóżeczka, to zaczyna się bawić, a później płakać, więc nic z tego (nie zostawię go płaczącego, tak jak niektórzy mi radzą).
ANEK M, u neurologa bez rewelacji, nic konkretnego się nie dowiedziałam, mam skierowanie na masę badań laboratoryjnych, więc jutro pójdę zrobić, m.in. na tarczycę, cukier, boreliozę. zobaczymy.
fajnie chłodno rano było, więc wyszłam z młodym w chuście kawałek i po chwili wróciliśmy z mokrymi brzuchami. feeeeee
ANEK M, u neurologa bez rewelacji, nic konkretnego się nie dowiedziałam, mam skierowanie na masę badań laboratoryjnych, więc jutro pójdę zrobić, m.in. na tarczycę, cukier, boreliozę. zobaczymy.
fajnie chłodno rano było, więc wyszłam z młodym w chuście kawałek i po chwili wróciliśmy z mokrymi brzuchami. feeeeee
. Współczuję!! To znaczy że może być gorzej.
. Jak byłam u M w górach to powiedzieli mi że tam nie ma takiej plagi jak u nas na podlasiu, no i w pokoju znalazł się jeden komar, Mężowi nic a ja dwa bąble na twarzy, ech... Jak byłam młodsza to żeby policzyć bąble to sobie długopisem zaznaczałam kropki
a tak w ogóle, to wszystko kiedys się skończy. Na piersi do 18 usypiać nie będzie, z Wami w łóżku spać też ;-)
przedwczoraj zaczęła i ma niesamowitą radochę, zwłaszcza jak ja jej tak samo odpowiadam. A uśliniona przy tym 
). o ile na noc myślę, że w końcu nauczymy usypiać, to w dzień szczerze wątpię, że obędzie się bez wózka (za jasno). usypiania cycem nie chciałam uczyć, po prostu samo wyszło i samo się skończyło. młody, jak przysnął podczas karmienia, to nawet jak go odnosiłam do łóżeczka ani drgnął. także nawet nie było szansy żeby przytomnego zostawić w swoim łóżku. w naszym łóżku nie zostawiam w nocy. tylko i wyłącznie zostaje, gdy tatuś wychodzi rano do pracy, a nam akurat przytrafi się karmienie.
Jak byla maluska to tez przy jedzeniu po kapieli zasypiala i nic jej nie ruszalo, a dzisiaj przy butli zasypiala,odnosze i oczy jak 5 zł pobroila troszke i po jakims czasie zasnela.Na boczku oczywiscie.U nas tez dzieckoo bezsmoczkowe.