reklama

Luty 2012

reklama
Dee - zdrówka
Paluszku - gratulacje
Karola - no duży nieodpowiedzialny chłopiec, co tu gadać :-(

Ja właśnie popijam kawę, pogoda do d... i obudziłam się z bólem głowy. Młody odstawiony do przedszkola. Ech... od momentu jak go zaczęłam ubierać i spytał się gdzie idziemy, do samego odstawienia na salę, mantrował "ja chce w domu, nie chce do przedszkola" :-(

ja tez nie czuje kopniaczkow i czasem mnie to stresuje.pytam sie znajomych, kiedy po raz pierwszy czuly i sa rozne odpowiedzi, 2 powiedzialy ze w 23 tyg., 1 ze w 18 tyg,moja mama jak byla ze mna w ciazy to juz czula w 4,5 miesiacu (dokladnego tyg. nie pamieta) a jedna kolezanka wogle ruchow nie czula do samego konca. wiec to sprawa indywidualna i pozostaje nam cierpliwie czekac.

Paluszek wielkie gratulacje i ocena bardzo super :)))
Mama Niki ale zawsze pujście do klientek to odskocznia od codzienności :)
Karola bo nieraz chyba dobrze jest czyms się zając ja wczoraj wypielilam kawałek w ogrodzie a mam tylko kilka miejsc z ziemią gdzie kwiatki sa w nast rku wsadzę tam pomidorki koktajlowe bo rosną jak szalone mam 2 krzaczki i starcza im te słonko co jest wiec bedzie pomidorowy zagajnik :) liczę ze tam tylko lekkie rzeczy robisz :) i głowa do góry jak sama piszesz musi być dobrze razem łatwiej masz Nas
Dee a na L4 nie myslisz iśc już jak po 1 cię rozkłada a po 2 w pracy piszesz jakieś gorsze stosunki się robią
mmona pewnie maluszek ma sporo miejsca ale na dnaich na bank poczujesz :)))
Vanilia a mówili ze jesien ma być ładna a jakoś dołuje bo brak słonka
Trina mój tez dziś nie miał ochoty isc a ja poszłam na latwiznę i męza dzis wysłałam bo ten tydzien ma na 2 zmianę heheheh

Hej dziewczyny!

Łomatko..wczoraj się narobiłam..potem nażarłam i pierwszy raz tak żle czułam..obiecałam mężowi, że już nie będę trzeba powoli robić wszystko.

Paluszek gratuluję..ech jak sie ciesze... szkoda, że oblać stresu nie możesz ..hehe

Karola...poszukaj kogoś do pomalowania..jeżeli tylko to zostało....i ogarnij do końca. mieszkanko byle powoli...nie jak ja..

Dee..ja miałam podobnie jak pracowałam..na szczęście w porę się zorientowałam, że robią ze mnie osła..teraz mam to w du... 4 godz w tygodniu odwiedzam przedszkola a to przyjemność ..

Dziś kiepskie spanie syn na wycieczkę więc pobudka o 5 a nie spałam już wcześniej bo głupoty mi się śniły i siku...gdzieś ćmiło..zasnęłam o 8 rano jak dom opustoszał..tv grało...i teraz zbieram się do dzieciaków..

miłego dnia

Ostatnia edycja:
ale mi się udały zakupy w szmateksie:-) kupiłam sobie płaszczyk na zimę, więc już zima mi i brzuchowi niestraszna;-) kupiłam jeszcze polar, kilka bluzek i sweterków sobie, mężowi 2 bluzki polo, synkowi białą koszulę i to wszystko za 56zł :) ale się cieszę, najbardziej z tego płaszczyka:happy: jak go przymierzałam to już 3 babki koło mnie się kręciły, czy moze go nie odłożę:-p

hej wszystkim
paluszek gratuluję !!
Karola 2 przykro mi...
Kitek81 to nieźle zakupy Ci się udały :) ja ostatnio też widziałam fajną kurtkę, ale wychodziło za nią 90 zł ;/ więc zrezygnowałam i poluję dalej :P
ja jeszcze cieszę się ostatnimi dniami wolnego, bo od poniedziałku szkoła :) w niedzielę mamy pierwszą rocznicę ślubu, będzie msza zamówiona a później goście, tzn moja babcia z dziadkiem specjalnie przyjeżdżają, rodzice, rodzeństwo i teściowie, więc imprezka się szukuje. Muszę jakiś obiad zrobić, torcik kupić :) a my sami dla siebie, to chyba jutro jedziemy jak pogoda dopisze na cały dzień do Kazimierza Dolnego. Myśleliśmy, żeby wykupić nocleg, ale trochę szkoda kasy, bo teraz rocznica, za tydz moje urodziny to też trzeba będzie coś przygotować i zdecydowaliśmy, że cały dzień nam wystarczy. Zmykam robić sałatkę gracką, bo M sobie zażyczył :)
miłego dnia

agatulka z butami faaktycznie pod koniec jest problem. Synka rodziłam latem więc wsuwałam japonki na nogi i było z głowy, w lutym będzie gorzej.. z resztą paznokci u nóg też już nie maluję bo potem tylko ciężko mi będzie to zmyć:D

katalka śledzie mogłabym jeść co dzień, ale na szczęście się opamiętuje i straam się nie kupować, z pierogami niestety nie jestem w stanie się oprzeć. Zwłaszcza dziś jak siędzę w domu to zajadam, chyba nawet za dużo:/

kitek jak nie ten to może inny kupi - bądź dobrej myśli. Szkoda nerwów;)

eg16 uważaj tam tylko żeby Cię klątwa Faraona nie dopadła:D

krisowa we wtorek idę na wizytę i będę pytac o jakiś suplement z większą zawartością magnezu, bo w tej ciąży wyjątkowo szybko mnie te skurcze dopadły - rano ledwo do kuchni dochodzę na tych moich nieszczęsnych nogach

geniusia pochwal się kiedyś tymi swoimi motylkami - chętnie zobaczę:)

zdrówka Dee, a koleżanką się nie przejmuj, jakby jej tak to nie pasowało to mogła powiedzieć, a nie się obrażać.

Paluszek gratuluje!!! mówiłam że dasz radę - dzidzia musi być z Ciebie dumna;)

Karola z tego co piszesz to może lepiej żeście się rozstali, bo po co dziecku ojciec na którego nie może liczyć. A prawo jazdy się przyda też się zastanawiałam czy się nie zpisać teraz na kurs, ale boje sie że urodzę zanim zdam egzamin, a potem juz nie będzie mi się chciało...

mmona2
dzidzia teraz najważniejsza, tez niestety mam wrażenie że mają do mnie pretensje w pracy jak coś robię wolniej, aż przykro się robi, ale ja póki co ich nie zostawię... przynajmniej na razie.

a u mnie dziś niby wolne, miałam pomyć okna, posprzątać ale rano wybrałam się z przedszkolakami na wystawę, zjadałam pierogi a teraz juz mi się nic nie chcę... najchętniej bym się położyła i książkę poczytała, ale samo się nie zrobi, zwłaszcza że kolejny dzień wolny dopiero w środę:/ przekichane

Digitalis klątwą się nie martwię- egipska flora bakteryjna jest mojemu organizmowi znana od lat- często (czasem nawet 3 razy do roku) bywamy tam ponurkować.

agatulka pamiętam że pod koniec ciąży nie mogłam wejść nawet w rozdeptane papcie :-)

mmona2 nie przejmuj się i zrób sobie wolne.

Kitek81 gratuluję zakupu, ja też powoli się przymierzam bo coraz ciężej jest mi się dopiąć.

Dzisiaj idę do dentysty, ciekawe na ile mnie podsumuje :-)

reklama
Paluszek gratulacje wielkie!!!!

Karola ja wierzę, że dasz radę! Trzymam kciuki mocno :tak: Nie wiem, jakie on ma do Ciebie, do Was podejście, ale coś Ci wkleję dla informacji § Alimenty w czasie ciąży – Forum Prawne I koniecznie zapisz się na egzamin, życzę powodzenia, szybkich terminów ;) i szybkiego zdania oczywiście :) ja zdałam prawko 2 lata temu za trzecim podejściem. Szkoda tylko, że nie mogę jeździć, nie mam swojego auta, a Mój tak się spina i krytykuje, że powiedziałam basta i od grudnia nie jeżdżę jego samochodem. A przyznam, że czułam się pewnie po zdanym egzaminie, fajnie mi się jeździło nawet po centrum Warszawy i bardzo chciałam jeździć dla wprawy, a tu chłop mnie zdołował i krzyczał, i warczał.

mmona2 dzięki :) samej mi się przyda takie spięcie tematu w jednym miejscu. Muszę przejrzeć ciuszki, które już mam i porównam z listą, co mi jeszcze potrzebne będzie.

kitek81 super zakupy, zazdroszczę szczególnie płaszcza!!! ;-) Ja we wtorek byłam po dentyście umówiona w ciuchlandzie na ciuchy ciążowe, miałam mieć odłożone spodnie i różne inne bluzki z długim rękawem, na sklepie była dodatkowo kartka, że mają dostawe kurtek. I co!? ... rozczarowanie, sklep był zamknięty, a za tydzień jak pójde znowu do dentysty, to może już kurtek fajnych nie być :-(

Digitalis :) a pochwalę się, pochwalę, jak tylko mój zgra zdjęcia ze swojego aparatu. Pamiętaj, czekolada obok łóżka niech będzie ;-):-D

A ja dzisiaj nic nie robię. Zjadłam śniadanie, a potem czytałam :) nieróbstwo w pełni. Trochę to mi się nudzi :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry