reklama

Luty 2012

dzień dobry babki

codziennie bywam ale znów sporo napisane :)
Paluszku, GRATULUJĘ Ci serdecznie zdania egzaminków, a widzisz, i i z głowy, a obrona to już luzik :) bede trzymac kciuki

gieniusia szarlotki nie uwielbiam, ale jak napisałaś o niej to zapachniało mi ze hoho

Dee zdrowka, ja od 1,5 tyg walczę z gardłem, katarem i kaszlem, wszystko yło ok a wczoraj znów gardło rozbolało, byłam w poniedziałek u lekarza i nic nei pozwolił brać, ech :/ zdrówka

Digitalis moja mama miała w ciazy mega anemię, żelazo, magnez spadało bardzo, brała zastrzyki, sama się boję o siebie, ale mam nadzieję ze nam aż takie spadki nie zagrażają

karola no to już dziś zaciskam mocno kciuki o dzielną mamusię na egzaminie na prawko :)

kacha poczujesz te ruchy, zobaczysz, pewnie musisz dłużej poczekać, ale nie martw sie. ja je czuje ale wczoraj maly był mniej aktywny i mialam stres, spokojnie czekaj :)

mnie meczy gardło, nie wiem co brać pomózcie
w nocy wstałam płukać gardło woda z sola, wziełam jeszcze tantum verde do ssania, a usnać z 2 godziny nie mogłam :(

Ostatnia edycja:
reklama
krisowa a może popłucz gardło szałwią? lub (to ziołowe jest) dentoseptem (rozrobić tak jak na buteleczce)? albo jeszcze popijaj mielone siemię lniane. Ja zawsze rozgryzałam wit A+E, ale nie wiem czy w ciąży można :/ piłam też ziołowe syropki jak syrop prawoślazowy, właśnie... możesz kupić przecież prawoślaz w aptece i napar sobie zrobić, wymieszać to z siemieniem i popijać taki kisielek.

Kobity... szarlotki już prawie nie ma... :szok::-(

Witam Was,

Tyle piszecie, że kompletnie nie mogę nadrobić tego wątku:( najczęściej tylko wejdę na poboczne i już muszę kompa zamykać bo Mały Bin Laden chce mi go zabrać;)

krisowa- zdrówka dla Ciebie kochana! Co do gardła to nie pomogę, u mnie woda z solą najczęśniej, lub z sodą oczyszczoną.
paluszek- GRATULACJE!

Digitalis jakie okna nie wolno nam oj ojoj:no:
ja nieraz liczę że krasnoludki przyjda i posprzatają jak wpadaja by nabrudzić bo nie wiem kiedy i kto mi ciagle bałagani :P

Kitek ja pikole tego mi własnie brakuje na wsi dlatego mam taki mały plan otworzyc swój szmateks by na miejscu był i zajęcie mieć jak się maluszek urodzi bo teraz to się będe zajmować robieniem własnej biżuterii na sprzedaż

Krisowa mi tantum własnie bardzo pomagało

Witajcie.

Kitek - to super, że zakupki w szmateksie się udały ;) Ja też jeden zaliczyłam: kupiłam sobie dresy ciążowe - 2 pary, bodziaka dla ,,juniora,, oraz bluzeczkę i dla Kuby ciuszki i parę fajnych zabawek ;) Kuba szczęśliwy :D

Kriosowa
- a ja na gardło nic nie biorę, nie mogę... więc też nie pomogę. Gardło mnie nie boli ale czasem muszę odkaszlnąć i mam taki mokry ten kaszel, że aż się odrywa.

Paluszek - gratuluję zdania egzaminów !!! Teraz raz dwa obronisz pracę i wszystko będziesz miała z głowy ;) Trzymam kciuki nadal :D

Karola - bardzo mi przykro, że akurat teraz musiało to się stać. Ale z drugiej strony może to lepiej, bo ten facet w ogóle nie odpowiedzialny jest. Dasz radę, a w razie co my jak będziemy mogły to też po możemy !!! Co do prawka pewnie zapisz się. Prawko w dzisiejszych czasach to dobra rzecz i bardzo przydatna - trzymam kciuki za szybki kurs i zdanie za pierwszym razem ;)

Dee - może czas pomyśleć o zwolnieniu, lepiej się wykurować niż się męczyć. Co do Inflanckiej to aby się do nich zapisać masz czas do 30 tyg. ciąży. W wątku ,,u lekarza,, podałam nazwisko Pani doktor do, której chodzę. A jak będziesz chciała się tam zapisać - to radzę zrobić to osobiście, telefonicznie to marne szanse ;)

No i straciłam wenę do pisania, nie wiem co komu miałam jeszcze napisać - skleroza hehe

Co do ruchów szkraba, to ja od wczoraj czuję jak kopniaki dostaję w dno macicy. Tak jakoś się ułożyło, że w brzuch mnie nie kopie. U Was też maleństwo mają jeszcze duża miejsca - dlatego słabo je jeszcze czuć. Ale pewnie nie długo to się zmieni ;)

To tyle ta pogoda taka dziwna, że chyba się troszkę zdrzemnę... zajrzę może później.

Miłego po południa i wieczorku

Hej

Jestem po wizycie.
Lekarz nic nie widział miedzy nogami, wiec będzie jak narazie córcia
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
, potwierdzi na nastepnej wizycie, ale ja z tego wszystkiego juz kupiłam rózowe body:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry