mama Niki
Ewelina
Witam się wieczorkiem:-)
Agatulka-a pewnie że takie robienie włosków klientkom czy klientom to mała odskocznia od dnia codziennego,jedynie czasem bardzo flustrujące dla mnie jak klientce bardzo zależy a ja choćbym bardzo chciała to czasem nie dam rady i musze odmówić.Zazwyczaj jak mam jakieś baleyage czy farbowania do zrobienia to wtedy m musi mi z małą zostać albo moja mama jak ma dzień wolny od pracy.Jak mąż zostaje z mała to dopiero gdzieś18i jak jest po pracy,także ze względu na brak czasu nie robie tyle klientek ile bym chciała.Ale zawsze dobre i te troche
Krisowa-dużo zdrówka dla Ciebie!!!!ja stosuje tamtum Verde w postaci spraju do psikania,mam też do płukania tamtum oraz do ssania,całe zaopatrzenie bo ja często mam problemy z gardłem!teraz i tak lekarz mi przepisał duomox więc u mnie nie dało rady bez antyniotyku.Mam nadzieje że Ci szybko minie
Daissy-ech jak to dobrze jak m czasem zabierze smyka,fajnie mieć czasem chwilke spokoju i wytchnienia dla siebie
Ja też bardzo lubie jak m zajmuje się małą bo mam troszke spokoju,ostatnimi czasy Nicol jest bardzo niegrzeczna.Wieć bardzo cenie sobie momenty kiedy moge być sama i psychicznie odpocząć.
kitek-faktycznie udało ci się z tymi zakupami ,super że znalazłaś płaszczyk.Ja ostatnio też byłam na używanej odzieży ale zakupiłam tylko ciuszki dla maleństwa.Jest u nas jeden taki fajny że mają ciuszki nexta i george,ja bardzo lubie nexta i jak mi się coś trafi fajnego to mam mega radoche
Jednak na znalezienie jakiejś kurtki dla siebie to niema szans.
Karola-kochana przytulam mocno!bardzo współczuje tej okropnej sytuacji:-(Wiem że łatwo powiedzieć ale trzymaj się twardo i bądź dzielna musisz być silna jak lwica dla maleństwa!A my kobiety damy rade ze wszystkim i wszystko udźwigniemy dla dobra swego dziecka jak trzeba
Teraz jest bardzo ciężki czas ale pamiętaj że po deczczu i burzy zawsze wychodzi słońce
A widać że on na Ciebie nie zasługuje i szkoda cierpiec lepiej teraz dać sobie spokój niż potem jeszcze by dziecko niepotrzebnie cierpiało!Napewno znajdzie się ktoś pomocny i pomorze choćby Twoja przyjaciółka!No i dobra decyzja z tym prawkiem.Dziś bez tego ani rusz!ja też się bardzo ciesze że mam,bo biore auto kiedy chce i jade kiedy chce nie musze być w tej kwesti zależna od męża.A mieszkam na końcu miasta także do centrum na zakupy musze dojeżdżać,pakuje małą do auta i jedziemy.
Kurcze ja też się boje myć okna słyszałam o wielu przypadkach gdzie kobiety w ciąży myły i straciły swoje maleństwa!także ja w pierwszej ciąży umyłam tylko jedno okno a reszte umył m i moja mama.A w domu mamy sporo okien.W tym roku jednak teściu będzie musiał sam sobie na dole umyć albo szwagierke poprosić.A ja u góry u siebie albo umyje codzień po jednym albo mame poprosze zobacze,choć już pomału nie moge patrzeć na te brudne okna aż proszą ażeby je umyć!
Dziś dzień jak codzień:-)sprzątanie gotowanie,pranie potem po obiadku spacerowałyśmy z Nicol ,troszke mała się pobawiła w ogródku troszke na rowerku pojeżdziła.Pod wieczór miałam nieplanowanego klienta do obcięcia także troszke mała się tacie na warsztacie kręciła a tatuś musiał małą gonić:-)Pogoda dziś odziwo fajna słoneczko świeciło i było ładnie,wieczorkiem jedynie się zachmurzyło także kto wie może wnocy cośik popada.
Dee-kochana i jak samopoczucie???mam nadzieje że coś lepiej
daj znać!
Nic zmykam laseczki dobrej spokojnej nocy
Agatulka-a pewnie że takie robienie włosków klientkom czy klientom to mała odskocznia od dnia codziennego,jedynie czasem bardzo flustrujące dla mnie jak klientce bardzo zależy a ja choćbym bardzo chciała to czasem nie dam rady i musze odmówić.Zazwyczaj jak mam jakieś baleyage czy farbowania do zrobienia to wtedy m musi mi z małą zostać albo moja mama jak ma dzień wolny od pracy.Jak mąż zostaje z mała to dopiero gdzieś18i jak jest po pracy,także ze względu na brak czasu nie robie tyle klientek ile bym chciała.Ale zawsze dobre i te troche

Krisowa-dużo zdrówka dla Ciebie!!!!ja stosuje tamtum Verde w postaci spraju do psikania,mam też do płukania tamtum oraz do ssania,całe zaopatrzenie bo ja często mam problemy z gardłem!teraz i tak lekarz mi przepisał duomox więc u mnie nie dało rady bez antyniotyku.Mam nadzieje że Ci szybko minie

Daissy-ech jak to dobrze jak m czasem zabierze smyka,fajnie mieć czasem chwilke spokoju i wytchnienia dla siebie
Ja też bardzo lubie jak m zajmuje się małą bo mam troszke spokoju,ostatnimi czasy Nicol jest bardzo niegrzeczna.Wieć bardzo cenie sobie momenty kiedy moge być sama i psychicznie odpocząć.kitek-faktycznie udało ci się z tymi zakupami ,super że znalazłaś płaszczyk.Ja ostatnio też byłam na używanej odzieży ale zakupiłam tylko ciuszki dla maleństwa.Jest u nas jeden taki fajny że mają ciuszki nexta i george,ja bardzo lubie nexta i jak mi się coś trafi fajnego to mam mega radoche
Jednak na znalezienie jakiejś kurtki dla siebie to niema szans.Karola-kochana przytulam mocno!bardzo współczuje tej okropnej sytuacji:-(Wiem że łatwo powiedzieć ale trzymaj się twardo i bądź dzielna musisz być silna jak lwica dla maleństwa!A my kobiety damy rade ze wszystkim i wszystko udźwigniemy dla dobra swego dziecka jak trzeba
Teraz jest bardzo ciężki czas ale pamiętaj że po deczczu i burzy zawsze wychodzi słońce
A widać że on na Ciebie nie zasługuje i szkoda cierpiec lepiej teraz dać sobie spokój niż potem jeszcze by dziecko niepotrzebnie cierpiało!Napewno znajdzie się ktoś pomocny i pomorze choćby Twoja przyjaciółka!No i dobra decyzja z tym prawkiem.Dziś bez tego ani rusz!ja też się bardzo ciesze że mam,bo biore auto kiedy chce i jade kiedy chce nie musze być w tej kwesti zależna od męża.A mieszkam na końcu miasta także do centrum na zakupy musze dojeżdżać,pakuje małą do auta i jedziemy.Kurcze ja też się boje myć okna słyszałam o wielu przypadkach gdzie kobiety w ciąży myły i straciły swoje maleństwa!także ja w pierwszej ciąży umyłam tylko jedno okno a reszte umył m i moja mama.A w domu mamy sporo okien.W tym roku jednak teściu będzie musiał sam sobie na dole umyć albo szwagierke poprosić.A ja u góry u siebie albo umyje codzień po jednym albo mame poprosze zobacze,choć już pomału nie moge patrzeć na te brudne okna aż proszą ażeby je umyć!
Dziś dzień jak codzień:-)sprzątanie gotowanie,pranie potem po obiadku spacerowałyśmy z Nicol ,troszke mała się pobawiła w ogródku troszke na rowerku pojeżdziła.Pod wieczór miałam nieplanowanego klienta do obcięcia także troszke mała się tacie na warsztacie kręciła a tatuś musiał małą gonić:-)Pogoda dziś odziwo fajna słoneczko świeciło i było ładnie,wieczorkiem jedynie się zachmurzyło także kto wie może wnocy cośik popada.
Dee-kochana i jak samopoczucie???mam nadzieje że coś lepiej
daj znać!Nic zmykam laseczki dobrej spokojnej nocy

właśnie dzidziol mnie smyrnął, chyba za bardzo skulona siedzę nad klawiaturą.
trzeba pytać w każdym po drodze. Ja przypadkiem trafiłam na spodnie ciążowe, ale to aż na Pradze!!! W moim rejonie Wałbrzyska-Puławska-Smyczkowa kurde, ale nic panie nie mialy, znaczy były jedne spodnie ciążowe ale rozmiar S