reklama

Luty 2012

reklama
Kurczę zła jestem na siebie, bo znowu nic w domu nie zrobiłam, tylko zasnęłam , po odprowadzeniu córki do przedszkola:angry:Chyba ta anemia tak na mnie wpływa.Teraz kręcę się po domu i nie wiem od czego zacząć.
Wczoraj się wkurzyłam, bo nowy rząd ma zamiar zabrać się za politykę prorodzinną i znowu ulgi poodbierać:baffled:
Jutro premier ma wygłosić expose zobaczymy co planują, ale możliwe,że będziemy mogły się pożegnać z becikowym. Nie dość, że tak ciężko o żłóbki, przedszkola, które i tak coraz droższe, wzrasta vat na ubranka dziecięce to jeszcze i to:zawstydzona/y:
No dobra nie smęcę już;-)

Kurczę zła jestem na siebie, bo znowu nic w domu nie zrobiłam, tylko zasnęłam , po odprowadzeniu córki do przedszkola:angry:Chyba ta anemia tak na mnie wpływa.Teraz kręcę się po domu i nie wiem od czego zacząć.
Wczoraj się wkurzyłam, bo nowy rząd ma zamiar zabrać się za politykę prorodzinną i znowu ulgi poodbierać:baffled:
Jutro premier ma wygłosić expose zobaczymy co planują, ale możliwe,że będziemy mogły się pożegnać z becikowym. Nie dość, że tak ciężko o żłóbki, przedszkola, które i tak coraz droższe, wzrasta vat na ubranka dziecięce to jeszcze i to:zawstydzona/y:
No dobra nie smęcę już;-)

to sie nazywa w polsce Polityka pro rodzinna... smutne to, bo ilez tego becikowego bylo??

dzieki :) no dokladniej od tych wszystkich "dobrych rad " to po nocach koszmary mam, pic to nie pije a co do palenia staralam sie rzucic ale niestety :( ale za to ograniczylam i to duzo. zaraz wejde na ten link

Dziewczyny nie panikujmy na zapas co do tego becikowego bo nawet jak zostanie tylko dla rodzin z niskim kryterium dochodowym to czas wejścia w życie nowelizacji pewnie potrwa kilka miesięcy więc miejmy nadzieję że nas nie obejmie:-) Myślę że bardziej mogą się martwić mamuśki kwietniowe czy majowe nas w lutym może jeszcze nie obejmie. Ważne żeby nie został wprowadzony pomysł że będą płacić dopiero na trzecie dziecko w rodzinie bo jeśli chodzi o dochód (504zł na osobę w rodzinie)to myślę że trochę z nas by się załapało a te które biorą już zasiłek rodzinny to nie mają się o co wogle martwić bo im się będzie należało nawet dwa zasiłki po 1000zł tak jest w chwili obecnej bo dla rodzin tak zwanych ubogich jest zasiłek porodowy uzależniony od kryterium dochodowego.

reklama
ehh a ja dziś mam na prawdę zły dzień. Nawet malutka za bardzo mi nie dokucza :-( jestem troszkę podłamana. Nie mam nawet siły czytać co tu napisałyście ...

czas sie zbierać do pracy :-( :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry