krisowa
Fanka BB :)
daissy ja bym chciała własnie jak ty z mezem i dzieckiem, spędzać czas we 3-kę, zresztą u nas to jest tak ze kioedy musimy wyjść osobno to tak się dzieje, ale wiekszość czasu tak organizujemy by byc razem, stad wlaśnie chaiałbym aby wieź między nami i dzieckiem była duża, czego ja nie miałam w domu bo jak pamiętam moj ojciec musiał cieżko pracować czasem cała dobę, by zarobić na dom
co do becikowego, wiadomo to potrwa zanim je zabiorą, ale jakim prawę uderzaja w rodziny, w końcu mieliśmy mieć politykę prorodzinną a co z twego zostało... wiadomo, najpierw były piękne słowa, potem wybory a teraz czyny, niestety niepiękne
co do becikowego, wiadomo to potrwa zanim je zabiorą, ale jakim prawę uderzaja w rodziny, w końcu mieliśmy mieć politykę prorodzinną a co z twego zostało... wiadomo, najpierw były piękne słowa, potem wybory a teraz czyny, niestety niepiękne

(bez obrazy), nie bedziemy tym handlowac
i wcale nie czułam się jak dojna krówka;-) Ja wiem, że teraz też mi się przyda a czasu będę miała mniej ze względu że będę musiała go dzielić pomiędzy dwójkę malutkich dzieci. Moim zdaniem nie ma sensu kupować takiego 'wypasionego' jak się jest w pierwszej ciąży i w sumie nie wiadomo jak to z karmieniem będzie, zawsze można dokupić potem a na początek to nawet pożyczyć jakiś ręczny. Bo po co kupować żeby się kurzył.