Daissy kiedyś też tak myślałam, a co tam zostawie dziadkom dziecko a sami bedziemy jeździć na wakacje.....myślałam że wakacje z dzieckiem to jedna wielka udręka. Myślenie zmieniło mi się właściwie rok temu jak byliśmy w Turcji. Było na prawdę sporo par z dziećmi w różnym wieku, nawet było takie pół roczne:-) powiem Ci że momentami im zazdrościłam jak oni cudownie bawili się ze swoimi dziećmi czy to na plaży, czy w basenie, dzieciaki sie cieszyły, kwiczały z radości i rodzice razem z nimi.
Ja nie jestem osobą która jedzie na wakacje żeby non stop przesiadywać na dyskotece, wolę powylegiwać się przy basenie, popływać, więc patrząc na to dzisiaj myślę że na pewno nie zostawię dziecka z dziadkami tylko oczywiście będzie jeździć z nami na wakacje, w końcu jemu też się coś należy
dagrab no i Cie zaraziłam moim choróbskiem
myszka piękna ta choineczka. Tam coś jej leci z góry?
Dee kochana przytulam mocno. Główka do góry....jest gorzej żeby za chwilkę mogło być lepiej
oglądałam na tvn przed chwilą jak nosić niemowlę. Paweł Zawitkowski to tak fajnie wszystko sprawnie robi, podłoży rękę i hop już dziecko podniesione. Prokop wyglądał przy nim jak paralityk w podnoszeniu noworodka

boję się że ja eż będę przypominać takiego Marcina Prokopa.....nigdy nie miałam nawet na rękach takiego noworodka