reklama

Luty 2012

blair ja wlasnie tez wynajmuje mieszkanko i place tyle co normalny czynsz :-) i to od 6 lat bez zmian:szok:jedynie w sezonie grzewczym place dodatkowo za ogrzewanie i co 3 mies za wode.Wiec nam sie super trafila okazja.Najwiekszym minusem tego mieszkania to od 4 lat sasiedi mieszkajacy nad nami.Dlatego tak jak kiedys ktos pisal jak mala bedzie za cicho to ja nagram i bede odtwarzala z glosnikiem przy suficie :-D

reklama
blair ja wlasnie tez wynajmuje mieszkanko i place tyle co normalny czynsz :-) i to od 6 lat bez zmian:szok:jedynie w sezonie grzewczym place dodatkowo za ogrzewanie i co 3 mies za wode.Wiec nam sie super trafila okazja.Najwiekszym minusem tego mieszkania to od 4 lat sasiedi mieszkajacy nad nami.Dlatego tak jak kiedys ktos pisal jak mala bedzie za cicho to ja nagram i bede odtwarzala z glosnikiem przy suficie :-D

ja pisalam :D i to wtedy kiedy ja wyjde z domu na spacerek:-D

krisowa- już dawno miałam to napisać. Bardzo podoba mi się Twoje podejście do ciąży, do macierzyństwa. Widać w tym taką dojrzałość, miłość, spokój. Będziesz cudowną mamusią.

blair ja wlasnie tez wynajmuje mieszkanko i place tyle co normalny czynsz

:-) i to od 6 lat bez zmian:szok:jedynie w sezonie grzewczym place dodatkowo za ogrzewanie i co 3 mies za wode.Wiec nam sie super trafila okazja.Najwiekszym minusem tego mieszkania to od 4 lat sasiedi mieszkajacy nad nami.Dlatego tak jak kiedys ktos pisal jak mala bedzie za cicho to ja nagram i bede odtwarzala z glosnikiem przy suficie :-D

My jak na Warszawe płacimy nie duzo bo 1400zl za dwa pokoje z garazem na nowm osiedlu wiec trafiło sie nam. Ale strasznie mnie denerwuje mnie to, ze zmieniac nie mozemy.
A ja tak bym chciała pomalowac sciany.
Ale juz nie dlugo i wtedy sama sobie kolor wybiere :-)

Nie mam pomyslu na obiad... a tu trzeba cos zrobic.

Czesc Dziewuszki!
Vanilia, dagrab zdrowka zycze!
daissy ja jestem wyrodna matka. Z checia bym sobie moje dzieci gdzies zostawila ale problem, ze zazwyczaj nie ma z kim. Jeszcze jak mielismy tylko Kevinka i mieszkalismy na polaczkowie to wiecznie jakies kolezanki sie oferowaly. Teraz musimy kombinowac zeby np. wyjsc do kina we 2 po roku czasu juz 3 tygodnie prosze kolezanke zeby przyjechala ich przypilnowac. Nie to, ze z pierwsza lepsza chetna osoba ale z zaufanymi to nie mam problemu dzieci zostawiac (a propos tematu ciagle nie wiem co zrobimy z dziecmi na porod:confused:).
Co do wakacji to zawsze jezdzimy z dziecmi, chcemy ich zarazic nasza pasja do podrozowania. Jak bylismy na Key Wescie i mielismy np. nurkowac to jest opcja w hotelu, ze przychodzi opiekunka do dzieci.
magdabb mnie bol w lewej pachwinie zabija od wtorku juz. Do tego bardzo mam nacisk na podbrzusze. Zaraz jade zawiezc laski na domki i do gina i go dzisiaj zmolestuje zeby mi szyjke sprawdzil.
Milego dnia!

Isia- ja na poród w razie jakby moja mama była w pracy to mam zabukowane dwie sąsiadki zaufane. Ale i tak się tym stresuję.
A nie uważam że jesteś wyrodną matką, taki charakter poprostu. Każdy jest inny.

daissy popatrzyłam na ten Twój post i jestem przerażona :-( (Wiem, że post usuwałaś.) o becikowe wystąpię chyba jako samotna mama. Tak dla mnie będzie najwygodniej. Z Moim nie mamy ślubu, a ten próg jest straszny w perspektywie tego, że chłop od stycznia nie pracuje i na razie nie ma nic na oku, a mi w pracy poucinali dodatki i jade na samej podstawie pensji.

reklama
te moje bole w pachwinie odzywaja sie przede wszystkim jak chodze, duzej stoje w miejscu (np zmywam naczynia, stoje w kolejce itp ),

brzmi znajomo, sproboj moze cos cieplejszego nalozyc. U mnie problem nic nie moge miec na brzusiu, bo zaraz mam jakies uciski jak diabli nieprzyjemne, wiec zakladam grubszy podkoszulek na to bluzke i na to jeszcze tunike. Spodnie niestety musze miec spuszczone ponizej brzusia wiec dogrzewam go od gory i upycham u dolu ile wlezie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry