Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja już w domku. Jednak poszłam do tego szmatexu hehe i mimo, że dzisiaj 64zł to nie mogłam się oprzeć i kupiłam dla niunia :-) (ale to w innym wątku). W warzywniaku dojrzałam Ciepłe lody (więc takiego opędzlowałam) i już humor lepszy.
Teraz mnie tylko zgaga męczy hehe (zaraz mleczka się napiję może troszkę po może). Kubuś dzisiaj bardzo grzeczny (jak na razie) to tylko się cieszyć
A mi już te racuchy z jabłkami bokiem wychodzą hehe - choć nie mam ich do zjedzenia tak dużo.
Idę rozpakować zakupy i zrobić gulasz (dzisiaj mi zapachniało - ktoś z sąsiadów robił) więc i ja zrobię, a co :-)
Wiecie dziewczynki ostatnio z nudów zaczęłam zamawiać darmowe próbki kosmetyków dla mnie i dzidzi.
I wczoraj przyszły pierwsze dwie paczuszki z Ziai i Musteli kilka próbek a jak cieszy
Cyśka też pozamawiałam ostatnio próbki. Z ziaji przyszły ale jakoś mi sie nie podobają bo w saszetkach. Przyszły też z Johnsona i te fajniejsze bo w buteleczkach. A dzisiaj weszłam na stronę Aventa i tam jak sie zarejestrujesz i zaprosisz dwie koleżanki to dostajesz butelke Avent. Zrobiłam wszystko jak kazali, ciekawe czy przyślą ta butle
Vanilia - muszę Cię zmartwić że Avent już butelki rozdał także już nic nie rozsyłają.(Tak czytałam na innym wątku). A ja na Johnsona też czekam i na inne jeszcze.Mam nadzieję że przyślą