reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Luty 2012

Ja mojemu M już zakupiłam prezent i wysłałam razem z piernikami zrobionymi z Bartem, bo niestety małżon mój w tym roku nie będzie z nami na święta :-( i smutno mi z tego powodu okrutnie. Pocieszające jest jednak to że dokładnie miesiąc później będziemy już razem na stałe, więc mam nadzieję że jakoś przetrwamy :tak:. No i dziś ubraliśmy z B choinkę, a jutro jedziemy z moją mamą na jakiś shopping świąteczny i na samą myśl robi mi się słabo, bo nie cierpię takich zakupów :zawstydzona/y:.

reklama
narazie nic z juventusu nie kupje, m ostatnio sam szukal,ale ze bedzie dziewczynka to zdecydowal ze chce kupic jej zebre( maskotka juve).
m jeszcze nie przekazal swoich zyczen, pewnie czeka jaka kwote na swieta z firmy dostane:-D
Jedynie w dniu dzisiejszym kuchenke zabawkowa z siostra wybralam dla jej corki.

hehehe wlasnie zadalam mojemu m pytanie: co chcesz od zony na swita, i jaka padla opdowiedz:
" w łeb", no totalna patologia, ale przynajmniej malo kosztowna i czasem przyjemna dla mnie :p

Ostatnia edycja:
I stało się :-D żeście rozbudziły "moją patologie" hahaha a tak smacznie spał.
Nie wytrzymałam ze śmiechu czytając każdy następny post :-D dzięki za wsparcie i przywłaszczam sobie nowe stwierdzenie na m :D M jak Moja patologia. Życzę wszystkim miłej nocki i sama lecę do wyra popatologić się :D

Digitalis- tez dobra odpowiedz :) moj m przy drugim zapytaniu odpowiedzial ze chce buziaka od zony:-D Powiedzialam ze to nie musi byc prezent tylko od swieta, a na co dzien.:-)Wiec teraz ide dolaczyc do mojego m aby dac mu juz ten prezent:tak:

Fajnie się Was czyta!!! Ale się naśmiałam, tym bardziej, że miałam przed chwilą pewną nieciekawą sytuację która na chwile dość mocno mnie zestresowała ale na poprawę humoru i zapomnienie o tym nieciekawym wydarzeniu ubraliśmy z m choinkę - ale się świątecznie zrobiło, do tego właśnie wszamamy mandarynki, których zapach zawsze bedzie mi sie kojarzył ze świętami. I pomijając temat Nataszy myslicie, ze chwila stresu i dość ostra kłótnia między dwoma bliskimi osobami, której byłam świadkiem wpłynęła negatywnie na maleństwo w brzuszku?? Zdenerwowałam sie na ten moment, ale już teraz jest oki, mam nadzieje ze podniesione głosy nie wystraszyły za bardzo małej...

hejka
odebrałam część swoich wyników, no i od ostatniego badania hemoglobina spadła mi prawie o 1, miałam 11,3, a teraz mam 10,4 :szok: qrcze takiej słabej hemoglobiny z Matim nie miałam, a jeszcze 2 miesiące do porodu !! niezłego mam pasożyta :pokazal jezyk: już jej dzisiaj powiedziałam, że jak się urodzi malutka, to jej dam w dupę, bo wszystko ze mnie zżera, więc musi być duża ;-)
nie sądziłam, że tak mocno mi spadnie, bo od miesiąca biorę żelazo, więc wydawało mi się, ze ok 11 mieć będę, a tu bliżej 10 :>

dziś nockę miałam super, spałam jak zabita, ale żebym się wyspała... nie do końca, jeszcze bym się zdrzemnęła:-p
przymroziło u nas w nocy i na ulicy znów ślizgawica, na pasach znów się poślizgnęłam :/ ehhh niby uważałam, ale muszę chyba bardziej !!
na piątek muszę skombinować skrzydła dla Mateo, bo jest aniołkiem a mają w piątek występ !!
no nic, miłego dnia wszystkim życzę i zdrówka dla chorych
zaraz wybywam do kościoła na rekolekcje

Czaść,
Ja tylko się przywitać. Muszę do sklepów wybyć, bo młody ma jasełka w piątek i ma być w stroju krasnoludka:baffled: musze gdzieś go dorwać :dry:

reklama
ale tu dzisiaj cicho po wczorajsze burzy:)

kitek z tą hemoglobiną to coś podejrzane bo ponoc na tym etapie ciąży niedokrwistość powinna się zmniejszać. Ponoć krąży w Nas teraz nawet o 40% więcej krwi przez co jest bardziej rozrzedzona stąd też stężenie hemoglobiny moze być niższe.

Mnie też badania w tym tygodniu czekają, ale przypuszczam że dopiero w piątek pójdę, bo po tym jak ostatnio fiknęłam w przychodni kazali mi przychodzić z mężem i chyba mają rację. Obawiam się o te swoje wyniki, zwłaszcza że od 1 grudnia walczę z przeziębieniem. Od paru dni strasznie mnie krocze boli - normalnie jak po porodzie. Pocieszam sie tym że za tydzień mam wizytę to mnie lekarz przebada czy wszystko aby w porządku tam na dole. Boje się że od tego kichania i smarkania cos tam się poluzowało:/

Do góry