Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

znow poniedzialek ;Blaneczka w szkole z wirusem musi chodzic niestety jeszcze tylko ten tydzien i beda miec wolne az do 4.01 

mam nadzieje ze wytrzymam te 4 tygodnie jeszcze i nie urodze wczesniej przez moj tryb zycia 
staram sie jak moge zeby jak najdluzej donosic ale ..1 ciaza roznie sie znacznie od 2 w moim przypadku. Lece sie kapac i wysmarowowac oliwka bo skore mnie swedzi na brzuchu i plecach - mala dzis czuje pod prawa strona zeber 

tak z pewnością jak zaczęłabyś rodzić to na takim meczu usłyszałby twój telefonwięc tak rzeczywiście jest odpowiedzialny
a tłumaczenie patologicznych zachowań brakiem pantoflarstwa jest wręcz wyborne
to tak jak kobieta bita przez faceta tłumaczy że ze schodów spadła... ja nie muszę odpoczywać od mojego męża i relaks to jest czas z nim, ale każdy ma inne podejście i to jest ok, tylko podniecanie się na forach bo mąż poszedł na piwo ale jednak myśli o dzidziusiu i dzwoni jest żałosne...
jestem jedną z forumowiczek ale założyłam to konto bo już nie mogę czytać dee twoich postów, a nie chcę sobie psuć właściwego konta zbyt szczerymi komentami, do reszty dziewczyn nic nie mam, ale ty i twój mąż to jak rodzina ze slumsów :/

. M siedzi na kompie i mecz oglada bo jego juventusik gra.