reklama

Luty 2012

pierniczki juz sie pieka :tak: brzuch caly z maki :-) czasami mi sie zapomina ze mam wystajacy brzuch i chce wejsc bez odchylania bardziej drzwi a tu sie nie da:szok: bo brzuch zawadza :-D
oczywiscie zostal czule poglaskany, mala odpowiedziala mniej delikatnie w zebra.

reklama
dagrab mnie golil moj M, ale nie martwilabym sie tym Lady, jak bedzie potrzeba podgola co trzeba ;)

Mozecie byc pewne, ze sie nie poddamy, bo tak oczywiste bledy ze strony lekarzy i pogotowia nawet pierworodki by dostrzegly... wiecej o tym w marcu jak juz wszystkie lutowe bobaski powitamy.

dziekujemy wszystkim za mile slowa i sciskamy mocno :*

geniusia dzięki za info, czy te 2 dni na opieke nad dzieckiem przysługuje na każde dziecko osobno? tzn jak mam 2 to mam 4 dni? Już z tego kiedys korzystałam ale nie wiem jak przy dwójce.

lady87
nam położna powiedziała że nie trzeba, kiedyś golili obowiązkowo na IP ale to było dawno. Teraz lepiej ogolić się przed bo w przypadku konieczności nacicnania krocza połozna będzie to i tak musiała zrobic na sali porodowej, ale oczywiście nie musisz. Przy cesarce nie wiem jak jest więc się nie wypowiem.

chyba już wszystkie prezenty z głowy - jeszcze jeden odbiór osobisty, a tak już pakować mogę. W tym roku wezmę się za to wcześniej żeby sie potem nie kitrać przed młodym;) Mężowe prezenty już zapakowałam żeby przypadkiem nie podpatrzył przed Wigilią:D

jak u Was dziewczyny z dietą? pilnujecie się żeby zdrowo sie odżywiać? tzn jecie wszystko co dzidzia powinna? warzywa, owoce, mleko, pieczywo pełnoziarniste itd? ja jakoś nie mogę sie przestawić na zdrowy tryb życia. Wiadomo nie piję alkoholu, kawy, papierosów nie palę, staram sie nie jęść chipsów itp ale poza tym to nie bardzo...

Jestem tylko na chwilę, jade zaraz IP, podejrzewam ze sączą mi się wody i mam plamienia.
Nie wiem czy to z przemęczenia, bo dużo dziś chodziłam i zobaczyłam ze mam brązowe plamki na wkładce i do tego jest cała mokra.
Czekam na mojego M i jedziemy.
Mam nadzieje, ze to nic takiego.

Czesc Dziewuszki!
Myszka milo od Ciebie slyszec. Dobrze, ze sie jakos trzymasz. Wam tez zycze Milych Swiat i bociana w przyszlym roku!
lady87 ja tez sie juz nie widze ale ja normalnie chodze do kosmetyczki na woskowanie. Przez to, ze mi w ciazy wlosy nie rosna (ani paznokcie, ani mi sie blizny nie goja:wściekła/y:) wytrzymuje ponad 2 miesiace.
Teraz wlasnie by mi sie przydalo pojsc ale sie zastanawiam czy ten bol czasem nie moze wywolac skurczy?
Na pewno ja poprosze zeby mi pedicure zrobila bo do nog to juz wogole nie siegam.
Nie wydaje mi sie zebyscie sie cale musialy golic. Ja zawsze zostawiam sobie "paseczek" u gory, w koncu najwazniejsze jest miejsce ewentualnego ciecia. Tak mi sie wydaje.
Digitalis ja caly czas jem zdrowo. Od poczatku ciazy nie chcialam znowu przytyc jak krowa. Z pierwszymi 2 rzeczywiscie jadlam za 2 i to z Kevinem miecho a z Karen slodycze.
Teraz sie bardzo pilnuje, jem 3 posilki dziennie a tak to co 2 godz. pilnuje zeby cos przegryzc, patrze na to co jem a i tak 14 kg na plusie juz mam (24 z Kevinem, 20 z Karen).
A i dzisiaj dostrzeglam, ze mi pepek wylazl!
Chlopaki od sidingu nas zaskoczyli, zawsze przyjezdzali 9-11 (podejrzewamy, ze inne roboty konczyli) a dzisiaj od 7 juz im sie pali robota. A u nas tak zimno dzisiaj, z rana mroz na szybach i chyba minusowa temp musi byc.
No ale niech robia to Wam pokaze zdjecia jak ta nasza szopka wygladala przed i po.
Kurcze ciagle sobie obiecuje, ze inne watki poczytam, co zescie napisaly no i moj syn dzwonil ze szkoly, ze jada na wycieczke i lunchu zapomnial.:wściekła/y:

Blair 3mam kciuki zeby to byl falszywy alarm i zebys w dwupaku do nas szybko wrocila!!

Dziewczyny pamietajcie ze porzadki teraz nie sa najwazniejsze tylko zdrowie dzidzi kazdej z nas wiec przystopujcie troszke!!!!!

Digialis ja mam tak roznie tzn jem i to co zdrowe dla dzidzi czyli owoce warzywa jakies ciemne pieczywko ale czasami mysle bardziej o sobie i wtedy jem np frytki na ktore w ciezy mam ogromna ochote non stop lub jakies chipsy! Na szczescie nie mam cukrzycy ciazawej wiec nie musze sobie odmawiac tez slodkosci i codziennie jakas slodycz musi byc :tak:

reklama
Myszka Wszystkiego dobrego,spokojnych Świąt:-)
Blair trzymaj się kochana:tak:
Geniusia Dziękuję za info:tak:
Ja to mam dziś lenia nawet na krok z domu nie wyszłam i nic nie robiłam cały dzień.Czekam na m jak wróci z pracy jedziemy na urodziny do szwagra ale jakoś nie mam ochoty bo trochę daleko 70km a jutro o 8 musimy być z powrotem w Warszawie:wściekła/y: A jeszcze jakoś jestem dziś zła sama nie wiem na co i dlaczego.Pewnie hormony mi szaleją ach:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry