dagrab chyba najlepiej przeliczać cenę pieluch na sztuki bo każda paczka ma inną ilość sztuk. Ja chyba najtaniej widziałam po 44gr za sztukę ale już nie pamiętam co i gdzie.
krisowa nie ma co się dołować bo każdy dzidziuś jest inny, ważne żeby był zdrowy, a cała reszta to tylko liczby. Każda z nas jest inna więc dzieci tez mamy różne.
mama Niki coś jest na rzeczy bo mnie tez ostatnio mąż wkurza, też go od rana do nocy nie ma, a jak jest to też zajęty. Może to jednak hormowny skoro tak samo nas męczy ta samotność. Gdzieś kiedys czytałam że im bliżej końca ciazy tym bardziej możemy czuć się samotne i niezrozumiane zwłaszcza przez swoich mężczyzn.
blair całe szczęście że skurcze zatrzymane, jak już Cię wypuszczą na Święta to też nie szarżuj
Munie ważne że ma ponad 2kg, ale swoją drogą to ja na przyszłośż juz bym na tą Polną jechała żeby potem nie przewozili. Ty też trzymaj się w dwupaku najdłużej jak się da.
Isia olej te okna, u mnie też straszą, ale sama nie umyję dopóki wszystkiego dla maluszka nie przygotuję. Może w lutym jakby poród się opóźniał
Antila właśnie się zastanawialismy dzis z mężem czy jedzenia tez podrożeja bo jak tak to warto słoiczki pokupować przynajmniej te długoterminowe.
lady87 robic można samemu jak jest sie w domu. Od lipca wracam do pracy i boje się że mężowi będzie prościej wprowadzać maleństwo pokarmy ze słoiczka. Synkowi przygotowywałam wczesniej i porcjowałam do zamrażalki. Metoda dobra tylko pracochłonna i dobrze mieć produkty ze sprawdzonego źródła.
Mitra napisz cos więcej o tym szpitalu w Piasecznie, są momenty że sie nad nim zastanawiam bo stosunkowo niedaleko mam, a z Madalińskiego nie wiem czy mnie nie odeślą.
Pracowity dziś dzionek miałam - ogarnęłam kuchnie, pozamiatałam, umyłam podłogę (spokojnie wiele tej podłogi u mnie nie ma

, potem obiadek upichciłam bo siostra z dzieciakami przyjechała i za pierniczki żesmy się wzięły. Jeszcze jak wróci z pracy to będziemy dekorować - jak dzieci posną to najwyżej same
Jutro mąż po choinkę idzie i będziemy ubierać, ale wpierw do taty pojedziemy bo wraca dzis wieczór po paru miesiącach nieobecności. Miłego weekendu dziewczyny.