reklama
renatka.wawa
Fanka BB :)
Na obiad dziś pomidorowa jakoś nie miałam weny na gotowanie.Jakoś dzień zleciał troszkę się wynudziłam
maluszek dziś ruchliwy kopie mamusię
Co do prania ubranek to tez muszę zacząć ale może w następnym tyg.
maluszek dziś ruchliwy kopie mamusię
Co do prania ubranek to tez muszę zacząć ale może w następnym tyg.
Suzi86
no to teraz jestem zła, bo oblukałam mój ochraniacz do łóżeczka i nie ma powłoczki ściąganej:/ ale nie wiem czy się zniszczy po upraniu skoro napisane, że można prać w pralce... i teraz nie wiem czy prać czy nie hehe ale chyba upiorę, jak się zepsuje to kupię coś innego ;p
Suzi po pierwszym praniu pewnie róznicy nie bedzie.Zalezy od wykonania i od tego co jest w srodku.Widzialam u dwoch osob ochraniacze po okresie okolo 9 miesiecy i one wygladaly jakby w srodku prawie nic nie mialy, poprostu nie spelnialy swojej funkcji, i zjezdzaly na dol.Ale moze ty masz taki porzadniejszy, nie nastawiaj sie negatywnie.:-)
OlciaLolcia
Jakie pyszności... Ja dzisiaj na obiadek barszczyk z krokietami miałam
Mamcia upichciła, więc przyszłam na gotowe
A jutro wolne... Wkońcu będzie trochę czasu zrobić coś koło siebie
Mamcia upichciła, więc przyszłam na gotowe
A jutro wolne... Wkońcu będzie trochę czasu zrobić coś koło siebiekrisowa
Flower smacznego 
susi ja przewiduje ochraniacz na pierwsze miesiące, potem jak już dziecko jest ruchliwe to czy we śnie, czy w dzień, jak się przemieszcza moze nabić guza
spokojnie upiore bo moge to zrobić, tym bardziej ze to pranie ochraniacza będzie polegało na odświeżeniu, dziecko na nim nie śpi, a obok niego, nie martw sie 
susi ja przewiduje ochraniacz na pierwsze miesiące, potem jak już dziecko jest ruchliwe to czy we śnie, czy w dzień, jak się przemieszcza moze nabić guza
ja uzywanie ochraniacza przewiduje na dluzej, widze po synu kolezanki( po praniu z ochraniacza zrobilo sie takie byle co, musiala oblozyc szczebelki kocykami bo mlody kreci sie w nocy po lozku) i u mojej siostry bardzo podobnie to wyglada :-)Wole zeby w nocy mala sobie zadnego guza nie nabila, za duzo bedzie miala pozniej okazji w ciagu dnia

krisowa
no to jesli masz w ochraniaczu jakieś watowe wypełnienie to po kilku praniach tam bedzie zbita kluchaja uzywanie ochraniacza przewiduje na dluzej, widze po synu kolezanki( po praniu z ochraniacza zrobilo sie takie byle co, musiala oblozyc szczebelki kocykami bo mlody kreci sie w nocy po lozku) i u mojej siostry bardzo podobnie to wyglada :-)Wole zeby w nocy mala sobie zadnego guza nie nabila, za duzo bedzie miala pozniej okazji w ciagu dnia![]()
reklama