reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
czołem maleńkie!
Patik pogratuluję najsampierw tu na ogólnym!!!!!!!!!!!:-)cudownie że już w 2 osobach osobno!

nie mam weny więc dziś tylko grzecznie podczytuje....chcę być zdrowa i chcę być już z moim szkrabiskem i małżem w domu w komplecie........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

a mnie maz poinformował że może wziąć urlop dopiero 18.02:( więc muszę się wstrzymać z tym olejem bo przecież sama w domu nie będę się meczyla z dwójką dzieci i rozprutym dupskiem:'(

A ja zrobiłam karpatkę :-D oj jak mi się chciało...trochę zabawy z tym jest ale jakie BARDZO NIAM NIAM :tak:
Nawet moja kota wcinała krem :-)

Patik się rozpakowała a ja miałam być w ten weekend u teściów to bym ją odwiedziła, ale kasy na paliwo brak a wypłata dopiero w ponedziałek :-( szkoda...

reklama
zjadlam 1 lyzke, lyzeczke, lyzeczkunie nutelli i tak mnie zgaga pali zeeeeeeeeee:wściekła/y::no::confused::szok:

ide na druga nozke zjesc bo co za roznica, juz mnie pali :baffled: gorzej byc chyba nie moze :rofl2::-D:-p

Do góry