Na cik pewnie jest tak jak mowisz...tylko u nas jest tak, ze mala ladnie ssie z jednej i drugiej piersi i zasypia juz...a jak ja odstawiam to zaczyna sie jazda i wtedy ja dokarmiam, robie zgodnie z zasada jaka dostalam od poloznej w szpitalu i przy Izie tez czyli po 15 min z kazdej piersi a potem dokarmic. Dodam, ze ja lubie mala karmic piersia ale nie mam na to az takiego parcia, i w zasadzie opcja z dokarmianiem mi pasuje

)
Marta moja czasem tez tak sie wije i pluje cycem, tez wtedy odciagam, wole to niz stresy ze nie je, nie ssie i jej placz
Co do becikowego to u nas sa dochody jeszcze za 2011 bo nie ma terminu rozliczenia za 2012 ( mi to pasi bardziej bo ja bylam na wychowawczym:0))
Kwote dziela na 4 (3 w Twoim przypadku) ale przyznam ze czytalam, ze powinno sie liczyc tylu czlonkow rodziny ilu bylo w roku za ktory jest zaswiadczenie...u nas tak nie robia:/
Dochody chca osobno ( a my mamy lacznie wiec musimy isc po nowe zaswiadczenie) chca nawet akt urodzenia Izy!! Czy oby na 100% jest czlonkiem rodziny waaaaaa co za idiotyzm
Zaswiadczenie od ginekologa moze podpisac tez polozna srodowiskowa (u nas tak zrobila i pieczatke z przychodni przystawila, a chodzilam do innego gina

)
Mam nadzieje, ze jutro juz to zalatwimy!! A bo niby chca zaswiadczenie o dochodach i osobno o skladkach zdrowotnych, a jakby brali ksero z Pit-u to by wszystko mieli wymienione...szok razem dajemy ok 8 dokumentow roznych!!