Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dreamuś, marta,te kropelki to espumisan, w szpitalu położna podała małej kiedy bolał ją brzuszek i też przeszło w sekundę, mówiła, że można je podawać nawet przed każdym karmieniem ale ja podaję tylko kiedy jest marudna, nie może zasnąć i podkurcza nóżki, wtedy wiem, że boli brzucho
biegnę smażyć racuchy z jabłkami, podawać adresy to porozsyłam![]()
my dzisiaj na problemy z brzuszkiem daliśmy troszkę herbatki koperkowej hipp i przeszło momentalnie. Mały popuszczał bąków i zasnął zadowolony.
nie wkurzałoby mnie to tak gdyby nie fakt, że 3 tygodnie do porodu a ja nawet ruszać się nie umiem...:-( a oni sobie służącą znaleźli. Coś mam przeczucie, że po porodzie to też będę latać wokół nich wszystkich a rzekoma pomoc teściowej nie będzie polegać na tym, że mi posprząta czy obiad ugotuje a na tym, że ona siądzie przed TV, dziecko sobie pobuja w wózku a ja dalej będę zapierdzielać i wszystkim usługiwać...niech się ten remont naszego domu kończy już to się wyprowadzimy i będzie mogla mnie pocałować ta moja teściowa, dobra i pomocna jak sama coś chcę...
jak zkwitowala kolezanka za dobrze im w zyciu bylo nie brakowalo im w zyciu nic i nie potrafia pomoc:-(a le co tam poradzimy sobie najwazniejsze ze niedlugo bedziemy na swoim mieszkanku:-) mam nadzieje ze najpozniej lipiec sierpien wprowadzimy sie

nie czuję żeby mnie miało coś brać dlatego chyba tak odkładam... dzień oczywiście na lenia... nawet mężowi się mój leń udzielił, bo zamiast na siłownię, udał się ze mną na poobiednią drzemkę
jacy byliśmy 'piękni' i młodzi
ze mnie chudzielec... a teraz... ehh :/ mąż przy jednym ze zdjęć powiedział 'ja chcę taką Madzię!' w sensie taką chudzinę, którą na rękach można nosić...
jak tylko będę mogła, wracam na siłownię, stare spodnie z niektórych zdjęć jeszcze gdzieś tam są, będzie motywacja by się w nie wcisnąć :-)