Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
choć mój dwulatek jest jednak wyjątkowo wyrozumiały dla mnie i dawał i poleżeć, i pospać, i odpocząć... ale czasami to go tak nosi, że masakra - jakieś pokłady energii nie wiadomo skąd ma 

znow mam jakis niedowlad prawej nogi, promieniuje mi od posladka 
bogu dzieki pokrywalo sie to z ruchami wiec sam sobie tak cisnienie podnosi ;-) jak grzecznie lezy to ma 140-160 max wiec ufff ... powiedzial ze na 39 tc nie wygladam a jak zapytalam czy tydzien wytrzymal powiedzial ze wg niego spokojnieeee
fajny ten doktor mlody, rozmowny czesciej musze chyba bywac w szpitalu 

6 lat temu ponad uzywalam przy corce, te wszystkie Infacole, Espumisany to sie przy nich chowaja ;-)Ja dostałam dzisiaj trochę kropelek sab simplex od koleżanki które już nie używa. Spróbujemy przy okazji chociaż mam nadzieję, że jak najrzadziej będziemy używać. W składzie jest simetikon czyli substancja która jest dostępna w popularnych kroplach.Ciekawe w czym jest taki wyjątkowy?
W Polsce już można kupić te kropelki
Sab Simplex - oryginalne niemieckie kropelki na kolkę

Wiec która pierwsza??

I ostatnio coś mi nogi puchną.
kurka daly mi szkielka z tasma klejaca i znowu 3dni latania
juz widze jak Julka daje sobie przykleic tasme do tylka a ja na dodatek wracam ledwo zywa z tej przychodni jeszcze po drodze urodze
Jestem jakaś taka zrezygnowana..
Wiem, że jeszcze czas, że niektóre z Was są w późniejszej ciąży, ale jakoś tak..mi się dłuży już..
Pewnie trafię na ta moją wizytę 13 lutego
No ale pocieszające jest, że chyba dłużej niż 3 tyg to nie będę już w tej ciąży?? Chociaż zadne to pocieszenie
hehe miałam chodzić na spacery a tu wieje niemiłosiernie i leje, a do tego jak chodzić skoro nogi jak banie??? 
póki co.