paol1nka
Fanka BB :)
Paol1inka, nie jestem godna rodzić z Prezesem![]()
Tak właśnie się rodzi niskie poczucie wartości u dzieci

Edit: a u mnie 38tc! Szok! Ktoś rezerwował 11.02- zapisuję się do pary!
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paol1inka, nie jestem godna rodzić z Prezesem![]()

a dziecie nie chce wyjść chyba czeka na termin. Tak więc mam nadzieję, że w niedzielę wyjdzie

bo emek jak się wybrał wczoraj do sklepu to się okazało że akumulator wyładowany
Więc wzięłam sprawę w swoje ręce - wyszły dwie blaszki całkiem smacznej przekąski;-)
No i tak zaczynam pomału odczuwać zmęczenie
tak w skrócie co do Felka jego spania i małego apetytu. Mnie uczulali że jak Jasiek będzie ospały i będzie mało jadł to może być powód nasilającej się żółtaczki, bo ze szpitala wychodziliśmy ze śladową. Była u Was położna? Co do laktacji to spróbuj często go przystawiać, odciągać miedzy karmieniami laktatorem, może herbatki dla mam karmiących wspomogą....

Gratulacje dziewczynki 

martuszka już rano o 5 pisałam do Ciebie posta ale z telefonu, napisałam się i się nie wkleiłotak w skrócie co do Felka jego spania i małego apetytu. Mnie uczulali że jak Jasiek będzie ospały i będzie mało jadł to może być powód nasilającej się żółtaczki, bo ze szpitala wychodziliśmy ze śladową. Była u Was położna? Co do laktacji to spróbuj często go przystawiać, odciągać miedzy karmieniami laktatorem, może herbatki dla mam karmiących wspomogą....

pewnie już malutki jest na świecie