Dzien dobry
A za mna pierwsza bezsenna noc:-(buuuu... Ale za to od 3 do 5 mialam skurcze i bole takie silne, miesiaczkowe ze prawie M budzilam, na nieszczescie sobie poszly gdzies...
Sylwia_m18- dziekuje Ci dobra kobieto, za poratowanie kolezanki w potrzebie, niech Ci Bozia w lekkim porodzie wynagrodzi:-)
Martuszka- bidulko, nie wiem osobiscie co przezywasz, ale 5 miesiecy temu moja przyjaciolka tez miala lekkie przeboje po porodzie i wiem jak sie meczysz. Jej rozeszly sie szwy i zaczela ropiec rana, po 1,5 tyg od porodu byla szyta jeszcze raz i tez przez to wszystko miala malo pokarmu, ale tak jak pisza tu dziewczyny- pila herbatki na pobudzenie laktacji i konsekwentnie przystawiala malego do cyca i pomoglo, do tej pory karmi go piersia. Powodzenia i wytrwalosci zycze
Gnidko- witaj w swiecie bolacych bioder, godzina snu na jednym boku to szczyt wytrzymalosci, to moja jedyna dolegliwosc w ciazy ale bardzo przeszkadzajaca.
I oznajmiam, ze dzisiaj po poludniu zamierzam zabic moich sasiadow, jak tylko wroca z pracy. Ich sunia "sie goni" jak mawia moj facet, czyli ma cieczke, a oni pojechali sobie do pracy i zostawili otwarta bramke przed domem , wiec moj zwierz biedny, siedzi przy oknie w holu i piszczy i wyje, bo widzi jak ona sobie biega po calej okolicy i przychodzi jeszcze skubana pod okno i go drazni hehe:-)
Milego dnia dziewuszki
Ps.
Madziku, a co u Orchi? ,masz jakies wiesci?
Ps.2
Cortina- dzielna kobitka z Ciebie, jak na Pania prezes przystalo!;-)