reklama

Luty 2013

Czy was też męczą koszmary i dziwne sny? Często budzicie się w nocy? Odkąd jestem w ciąży nie przespałam ani jednej nocy bez problemów :-(
Na szczęście niemam nudności ale co chwile jestem głodna a rano się czuje jak po mega kacu

reklama
bella ja też jutro do doktorka na usg :) proszę o kciuki

sylwia mi ostatnio też zdarzają się dziwne sny i koszmary. Najczęstszy jest że znowu zaczęłam krwawić :( Budzę się i biegnę do łazienki...

Czytałam, że podczas ciąży miewa się sny związane z ciążą i są one bardzo wyraziste. Wiele kobiet ma sny na porodówce itp. Ja osobiście jeszcze nie miałam takich snów.
marta-l i bella trzymam kciuki za jutrzejsze usg.:-)

dobry wieczór!
miałam dzisiaj doła pt" brak kasy" wyłam jak bóbr, ale zdarzył się cud i wpłynęła jakaś premia:tak: znowu na jakiś czas starczy:sorry: byle do 1-ego...
moje sny nie różnią się od tych nieciążowych ale podejrzewam że czym będzie bliżej rozwiązania to zacznę się denerwować i po nocach przeżywać...
eve trzymaj sie dzielnie, niech ten krwiak szybko znika!!! &&&&&
marta, bella kciukasy zaciśnięte:-)

ja też się budzę co noc , z reguły mam przepełniony pęcherz, sny też mam jakieś dziwne. Julcie rodziłam z mężem i powiem wam że nie wyobrażam sobie inaczej:tak: miał obawy czy wytrwa do końca a położna nie mogła się opędzić a to zaglądał zdjęcia chciał robić rwał się żeby ciąć pępowinę i wyrwać małą z rąk położnej:laugh2: aż płaczę jak wspominam:-p a z jaką dumą smółkę przebierał a potem uciekał od kupek:-D teraz żartuję że zemną nie pójdzie bo pucharu za odwagę nie dostał:-D to my powinnyśmy za odwagę i znoszenie bólu dostawać:-) a jeśli chodzi o ból nic już nie pamiętam nie mogę się doczekać porodu :-D

Cześć dziewczyny, tak sobie Was czytam codziennie po trochu i żałuje, że nie mogę więcej i częściej. Ostatnio narobiłyście mi ochoty na barszczyk:-) dzisiaj na mus jabłkowy:-Dale skąd ja go o tej godzinie wezmę???:crazy:

Cortina, to ja mam w brzuchu śliwkę :happy:

w przyszłym tygodniu mam umówiona wizytę, ciekawe czego się dowiem..już nie mogę się doczekać:rofl2:

reklama
Eve, jestem myślami z Tobą kochana!! Dziewczyny, powodzenia na usg karkowym, wynik jest przecież oczywisty;)
A na temat snów mogę książkę napisać:D Co noc mam barzdo wyraźne i bardzo dziwne sny, niemal co drugi dotyczy ciąży lub porodu hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry