Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zapłakał tylko przy wkłuciu a potem zrobił wielki uśmiech do pielęgniary ;-):-) Pediatra mówi, że jakoś rewelacyjnie nie przybiera- od ostatniego szczepienia przybrał 600gram
Kazała zrobić morfologię i badanie moczu. A za 3tygodnie kontrolujemy wagę. Jeśli nadal będzie słabo przybierał albo będzie coś z niedoborem żelaza, to będziemy dokarmiać butlą
I trochę jestem tym zadowolona i trochę nie...
Ale jak będzie trza, to niech je chłopok i rośnie;-) Szymek w ogóle jest długi a szczupły i być może podał się do swojej mamy- stwierdziła pani doktor;-) więc będzie cudownej urody;-)

dziś po tej szczepionce jest nawet fajnie
Mąż powiedział, że jak będzie taki grzeczny, to codziennie będzie go szczepił ;-)
wysprzątałam łazienkę, zrobiłam sobie paznokcie u stóp i rąk i padłam...zaraz pewnie Laura obudzi się na posiłek..sama jestem głodna, aż w brzuchu mi burczy ale lenistwo silniejsze i nie wstanę do lodówki
czekam na słońce
w Biedronce mają ptasie mleczko w białej czekoladzie..niebo w gębie
u mnie właśnie kartonik stoi sobie w kuchni..za chwilę już nie będzie stał
, miłego urlopu.
pojechaliśmy wczoraj kontrolnie na wizyte do pediatry, żeby osłuchała Małego bo wydawało mi się, że charczy bardziej niż zwykle (ma wiotką krtań) i dała nam skierowanie do szpitala z podejrzeniem zapalenia płuc-cholera mówie, Kuba nie ma żadnych innych niepokojących objawów (katar, kaszel. temperatura) to nie wystawiła skierowanie no i pojechaliśmy. Czekaliśmy 3 godz na prześwietlenie ale na szczęście okazało się, że nic w płuckach nie ma- czyściutko ale oczywiście w tym siedlisku bakterii musieliśmy coś złapać i Kuba kaszle od samego rana
Weź tu człowieku idź po porade do pediatry to Ci zafunduje chorobe a dziś jak na złość nie przyjmuje i musze iść do innego lekarza prywatnie
Próbowałam też się umówić do laryngologa bo co jakiś czas krtań musi sprawdzać to na nfz terminy na listopad-grudzień
normalnie paranoja
a i z oczkiem musimy iść kontrolnie do okulisty bo Kubie troszke powieka opada- czytałam, że to normalne u małych dzieci ale wole dmuchać na zimne.z tym urlopem to ponoć mamy z 4kw chcą iść do trybunału a jak tak się stanie to mogą wszystko wstrzymaćagaod, zrób listę rzeczy, które musisz zabrać dla Laurki i zaznaczaj co już spakowałaś, miłego urlopu.
agisan_75, w niedzielę wieczorem zamawiałam ostatni prezent na dzień dziecka i wczoraj prze południem już dostałam paczkę do domu.
U nas w końcu słońce, więc dziś ruszamy na spacer.
edit
Roczny urlop po urodzeniu dziecka. Sejm uchwalił nowelizację - Wiadomości - WP.PL
jeszcze tylko senat i możemy pisać podania o roczny macierzyński