POLI zdrówka dla Leosia
biedne maleństwo musi się męczyc. a Ty jak się czujesz??
AGISAN oj i Kosteczkę dopadło
zdrówka.
MARTUSZKA ja jeszcze znalazłam w sklepie bodajże z BOBOVITY kleik ryżowy bez glutenu i dla dzieci ze skazą białkową i nietolerancją laktozy. zakupiłam takie cuś
a Wy dajecie ryżowa kaszkę czy kukurydzianą?? i jak to jest z tym gotowaniem na początku jak maleństwo ma zjadac coś na spróbowanie po łyżeczce? większej ilości nie da się ugotowac bo zepsuje się. jak robicie??
AGISAN oj i Kosteczkę dopadło
MARTUSZKA ja jeszcze znalazłam w sklepie bodajże z BOBOVITY kleik ryżowy bez glutenu i dla dzieci ze skazą białkową i nietolerancją laktozy. zakupiłam takie cuś
a Wy dajecie ryżowa kaszkę czy kukurydzianą?? i jak to jest z tym gotowaniem na początku jak maleństwo ma zjadac coś na spróbowanie po łyżeczce? większej ilości nie da się ugotowac bo zepsuje się. jak robicie??

sorry nie moglam sie powstrzymac
na calym osiedlu suszaaaaaaaaaaaa ! przyjechala koparka wykopala wielkaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziure w 15 min poczym panowie z wodaciagow ktorzy przypatrywali sie kopaniu tak sie zmeczyli ze od 20 min pala fajki i robia nic
a Cortina brudna, nie wykapana siedzi i czeka na wodeeeeeeeeeeeee !!!! 

tak! biję się w moje wiszące szczurzyska! myślałam tylko o przespanej nocy podejmując temat kaszki.
oby się szybko dziecię rozweseliło.
pomysłu brak, bo to się zaczęło zanim wychlałam zakazany napój.