• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Ja sie bede w mleku ze szczurow spuszczonym kapala :rofl2::-D:laugh2:
nie no az tyle mleka moje szczurki nie prodkuja, pozostaje mi czekac na naprawe ruryyyyyyyyyyy :eek:

drimusiu no wybacz z ta kaszka, nie moglam, no nie moglam sie powstrzymac !!!!!!!!!!! :-D
moge byc prezes padalec ! trudno ! ale i tak bylo warto ;-)

reklama
i gitara:-) ja nie z tych co to strzelają focha na beleco. ale przyjemność powiedzenia prezes padalec!? bezcenna;-)

kurcze leze na laweczke...w tylku mam te skalpele. mialam cwiczyc i pocwiczylam pare dni z melbi...nie chce mi sie. zmeczona jestem. moje dziecko robi mi taki fitnesik ze niebawem bede miss kulturystyki.7,5 kg trzymac do odbicia mi wystarcza:-D
ale dzis rozkrecil sie w temacie siadania jak go sie trzyma za raczki.lezenie stalo sie passe:sorry:

Cortina Robercik nie ma co liczyć na szlacheckie kąpiele :D jak braknie wody to ma do wyboru albo spać na brudasa (tudzież śmierdziela) albo kąpiel w 5-litrowej Biedronkowej źródlance :-D

co do ćwiczeń też się zabrałam ale...nic z tego nie wyszło...ja wiedziałam, że ja jestem leń ale żeby aż taki to nie... :-D

phiiiii!
Felutek od 2 miesiecy kąpie się jak HRABIA w wodzie butelkowej albo ze zrodełka.
A parszywy jak był, tak dalej jest:baffled:

Acha, zapomniałam napisac ze opanował trzeci język!! Oprócz angielskiego (o right), francuskiego (łi - nie wiem jak to sie pisze), dzis zaczął mówic po niemiecku: NAJN!

A u mnie za skalpel dzisiaj robil kubelek lodow bananowych z orzechami wloskimi z lidla:))) ale za to nie jadlam juz kolacji:-D
Martuszka- jaki zdolny Felus:) moze on na papieza sie szykuje? Papieze...Papiezowie? Jak to odmienic :confused::confused::eek: mowia wieloma jezykami podobno:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry