Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ej gdzie was wywiało?????
oglądałyście skoki??? no powiedzcie, że oglądałyście ;-) bo ja chyba się bardziej denerwowalam niż skoczkowie ale mamy złoto!!! normalnie Kamil jest wielki!
Gosia, ja widzialam Ale zdazylam doslownie na ostatni skok. Wracajac z pracy czytalam sobie relacje w telefonie na gazecie wyborczej, ale jak weszlam do domku to troche sie poprzytulalam z kluska, potem zjadlam obiadokolacje, I jak mi sie przypomnialo to Kamil juz siedzial na belce:-) ale to sie nazywa wyczucie czasu, co nie?
Część dziewczyny
Może uda mi się i tutaj coś czasem skrobnąć jak już odkryłam,że mogę pisać na forum z telefonu ;-) he he
Tymek daje popalić, marudzi i co chwile wyciąga ręce do tego tak śmiesznie rączkami kręci jak manetki w motocyklu jak chce żeby go nosić
Mam takie pierdzielnik w domu...wrrr...a emek znowu przysypia nie chce mi się samej sprzątać
Nacik- Szymon tak kreci raczkami przy jedzeniu kiedy mu cos bardzo smakuje, I lapczywie je
Smoniczka- fajnie wrocic, fajnie zwlaszcza ze kluska z tata w domu, wiec sie nie martwie I nie mysle co chwile, co tam u niego... a z zabkami faktycznie szalejecie, u nas 6 na chwile obecna
he he...u Nas z zębami powoli, niecały 1 na razie ;-) Martik zazdroszczę,że miałaś gdzie wracać bo ja niestety zostałam bez pracy od 31 stycznia...:-(
Moje dziecko na chrzest dostało zabawkę wielofunkcyjną(tu coś gra, tam się uderza itd.) i do niej jest gumowy młotek i właśnie wali z całej siły w tą zabawkę. Ciekawe ile wytrzyma....
Dziewczyny na fb mnie zainspirowały i zaczynam pić soki blendowane trochę witamin się przyda