Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wczoraj w nocy mieliśmy jazdy, bo idą kolejne zębole (?) Straszliwie płakał i odpychał mnie jak chciałam wziąć go na ręce.Ale tak do północy,a później spał.Chyba maść zadziała - Dentix ( jakoś tak ).
Dziś pobudka o 7-mej, i gada,gada,.... :-) Łazi dookoła stoła...
Byłam dzisiaj na wizycie u tej prof. onkolog z Poznania i najprawdopodobniej w czwartek (jak będzie miejsce) jade do Poznania do kliniki onkologicznej na kolejną biopsję tym razem gruboigłową, mammografię i USG. Boję się że jednak mam raka ;/// nic mi nie powiedziała konkretnego bez badań ale raka też nie wykluczyła ;/
Nadika - kochana wiem że to wszystko przeraża, i myśli masz najgorsze ale poczekaj na te badania. Lekarka widać chce by dokładna, chce mieć pewność, nie powie Ci też że jest ok, jak nie zrobiła badań. Trzymaj sie dzielnie! A w końcu jest ten wolny termin na czwartek?
NADIKA trzymamy bardzo mocno kciuki!!! Może lekarka nie chce pochopnie wyciągac jakiś diagnoz. chce miec pewnosc o co chodzi. badz dobrej mysli kochana!!!!