Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

200 czy 300 zlotych to duży wydatek za jedno badanie. Ja na usg połówkowym przy Zosi miałam robione usg 4d ale to było w przychodni i płaciłam w sumie 150 złotych - 70 za wizyte a 80 za te super usg
więc jeszcze znośnie...
było ok - choć zanim wydusiłam to z siebie to serce prawie mi z piersi wyskoczyło
w sumie to zaczynam odliczać dni do pójścia na L4 - z początkiem września zacznę odpoczywać
Macie chyba racje z tym USG.
LadyDo w Wawie wszyscy tylko się malują, czeszą,odchudzają i szpony robią bo ofert na USG nie ma hihi
Patik muszę zabrać kilka papierów (prywatnych) które zostawiłam w pracy sądząc, ze idę tylko na kilka tygodni na zwolnienie
w poprzednej ciąży ktoś mnie pakował (bo potrzebne było moje biurko) i nie chcę aby wszystkie moje rzeczy ktoś znowu przeglądał... a i zwolnienei musze oddać bo mimo, iż już 4 dałam z "B" że ciąża to teraz mi ucieły kasę bo nie dostały zwolnienia!!
to leć załatw szybko , bo rzeczywiście niepotrzebnie ktoś będzie szperał w Twoich rzeczach...Macie chyba racje z tym USG.
LadyDo w Wawie wszyscy tylko się malują, czeszą,odchudzają i szpony robią bo ofert na USG nie ma hihi
Patik muszę zabrać kilka papierów (prywatnych) które zostawiłam w pracy sądząc, ze idę tylko na kilka tygodni na zwolnienie
w poprzednej ciąży ktoś mnie pakował (bo potrzebne było moje biurko) i nie chcę aby wszystkie moje rzeczy ktoś znowu przeglądał... a i zwolnienei musze oddać bo mimo, iż już 4 dałam z "B" że ciąża to teraz mi ucieły kasę bo nie dostały zwolnienia!!