Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

200 czy 300 zlotych to duży wydatek za jedno badanie. Ja na usg połówkowym przy Zosi miałam robione usg 4d ale to było w przychodni i płaciłam w sumie 150 złotych - 70 za wizyte a 80 za te super usg
więc jeszcze znośnie...
było ok - choć zanim wydusiłam to z siebie to serce prawie mi z piersi wyskoczyło
w sumie to zaczynam odliczać dni do pójścia na L4 - z początkiem września zacznę odpoczywać
Macie chyba racje z tym USG.
LadyDo w Wawie wszyscy tylko się malują, czeszą,odchudzają i szpony robią bo ofert na USG nie ma hihi
Patik muszę zabrać kilka papierów (prywatnych) które zostawiłam w pracy sądząc, ze idę tylko na kilka tygodni na zwolnienie
w poprzednej ciąży ktoś mnie pakował (bo potrzebne było moje biurko) i nie chcę aby wszystkie moje rzeczy ktoś znowu przeglądał... a i zwolnienei musze oddać bo mimo, iż już 4 dałam z "B" że ciąża to teraz mi ucieły kasę bo nie dostały zwolnienia!!
to leć załatw szybko , bo rzeczywiście niepotrzebnie ktoś będzie szperał w Twoich rzeczach...Macie chyba racje z tym USG.
LadyDo w Wawie wszyscy tylko się malują, czeszą,odchudzają i szpony robią bo ofert na USG nie ma hihi
Patik muszę zabrać kilka papierów (prywatnych) które zostawiłam w pracy sądząc, ze idę tylko na kilka tygodni na zwolnienie
w poprzednej ciąży ktoś mnie pakował (bo potrzebne było moje biurko) i nie chcę aby wszystkie moje rzeczy ktoś znowu przeglądał... a i zwolnienei musze oddać bo mimo, iż już 4 dałam z "B" że ciąża to teraz mi ucieły kasę bo nie dostały zwolnienia!!