Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamil mi sie rozryczał bo się przestraszył a ja myślałam że do siebie nie dojdę Ale już ok nie wiem co się dzieje 

zupełnie przez to zapomniałam co komu miałam pisać :/
Przez cały tydzień idealna pogoda, wakacje udane
Chłopcy 10 i 15 lat, i dziewczynki 4,10 i 13lat. Najgorsze są dziewczęta, i do tego te dwie starsze, takie nieznośne, że ma się ochotę dać klapsa na dupę, zero spokoju, zachowują się jak małe dzieci i wcale się nie słuchają.
Aż tęsknię za morzem. ;-)
:-) Kolejna wizyta 20 sierpnia:-)Dziewczyny nic się nie stało tylko mam taki ciulowy nastrój od rana... A no i na domiar złego poszłam a zakupy spożywcze z młodym i zemdlałamKamil mi sie rozryczał bo się przestraszył a ja myślałam że do siebie nie dojdę Ale już ok nie wiem co się dzieje
Nie mam pomysłu na obiad Nawet smaka na nic nie mam
U mnie przesądów nie ma w rodzinie A moja teściowa wymarzyła sobie wnuczkę bo ma już 2 wnuków u córki się już dziecko nie zapowiada no i u mnie drugie to pewnie ostatnie no i w dodatku chłopak więc jest lament Powiedziała mi że nie wierzy I że lekarz się na pewno pomylił A no i jeszcze będzie kupować różowe rzeczy![]()
Weźcie mnie przygarnijcie na jakiś obiad.. no i mężusia mego też![]()