Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jestem taaaaaka szczęśliwa 

Cortina no zgadnij która! To, że byłam na urlopie nie znaczy, że nie jestem nadal forumowym żulem! Daj no krokiecika bejbe
a ja się znowu egoistycznie będę chwalić! za co z góry ajm sory, ale nie mogę się powstrzymać!
Dzisiaj poczułam pierwszego, mocnego, oficjalnego kopniaka! Dokładnie wtedy, jak mąż wszedł do mieszkania prosto z pracy. Drugiego kopa poczułam jak się do niego przytuliłam, a potem..... UWAGA... Mąż położył mi rękę na brzuchu tam gdzie wcześniej czułam te kopniaki i jego dzidzia też kopnęła! Ależ miał banana na twarzy! I łzy w oczach!Jestem taaaaaka szczęśliwa
![]()

ja czasami czuję motylki ale kopniaków jeszcze nie. Cały dzień nie było czym oddychać, teraz troszkę lepiej i można poleżeć przy otwartym oknie;-)
jutro wzięłam wolne od pracy i jadę na zakupy po jakieś spodnie ciążowe, bo póki ciepło to mam w czym chodzić a jak przyjdą chłody to niebardzo, w nic się nie dopinam