• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Wróciłam z zakupów:) o dziwo kupiłam sobie te spodnie, ale nie kupiłam nic dla maluszka:( może po wtorkowej wizycie...

Na obiad dziś była cielęcinka duszona z frytkami i surówką- pięknie weszła:) po powrocie do domu natychmiastowo poszłam spać. Jednak takie chodzenie mnie męczy. Spotkałam znajomą- jej tekst na dzień dobry : o jesteś w ciązy? hehe fakt że ona mnie często widzi wiec i może moj mini brzuszek był dla niej widoczny.
Po drzemce wstałam i zjadłam dwie bułki z roladą boczkową i sosem chrzanowym:) Teraz idę po owocka... może winogron?

reklama
tak pisałyście że fajny ten drugi trymestr - ja też stwierdzam że jest lepiej:tak: fakt, brzuch trochę nadal pobolewa po wyczerpującym dniu, ale ogólnie samopoczucie zupełnie inne:-)

zebraliśmy sie wieczorkiem jeszcze na spacerek z dziewczynkami, zajrzeliśmy do znajomej co ma gospodarstwo, więc dziewczynkami pogoniły za kaczkami i kurami, ale jak weszły do obory i ujrzały krowy to Zosia w ryk:-( więc nastała szybka ewakuacja:-D

dzisiaj emek w domu więc jak dziewczynki pozwolą to szykuje się wieczór we dwoje;-) oby były wyrozumiałe:-D

poli mój lekarz też nie mierzy dzidziola co wizytę, zrobił to w 11 tyg. a teraz będzie znowu dokładnie badał w 20 tyg. Zerka tylko żeby zobaczyć jak serduszko bije:tak: ale tak jak pisałaś - będziesz się widzieć z ginkiem to dopytasz co i jak:tak:

aniołeczek no to zakupy udane:-) widzę że apetyt dopisuje:tak:

klowee takie diabełki to ja mam na co dzień:-D oj potrafią zmęczyć:-p Dominik ładne imię:tak:
Ania poprawy samopoczucia:happy2:

Cortina fajowo masz z lekarzem, moja też pracuje w szpitalu, i jest a przynajmniej byla szefowa patologii ale jakos nigdy na darmowe badania krwi czy usg mnie nie zapraszala buuu:(
Moja też co wizytę dokładnie nie mierzy tylko podglada;)

Mnie dziś brzuch pobolewa, a do tego najadlam się dwa dni temu czekolady i efekty na twarzy juz są widoczne:/

patik właśnie nie mam apetyut wcale:( dziś jakoś wyjątkowo

Cortina wstawiłam w odpowiednim wątku:) w h&m są faktycznie te spodnie dziwne a ten jeans jakiś sztywny ja kupiłam w sklepie z ciążową odzieżą za 80 zł

Cortina fajowo masz z lekarzem, moja też pracuje w szpitalu, i jest a przynajmniej byla szefowa patologii ale jakos nigdy na darmowe badania krwi czy usg mnie nie zapraszala buuu:(
Moja też co wizytę dokładnie nie mierzy tylko podglada;)

Mnie dziś brzuch pobolewa, a do tego najadlam się dwa dni temu czekolady i efekty na twarzy juz są widoczne:/

O bo ja myslalam ze inni prywaciarze tez taka robia i moj niczym sie nie wyroznia, no faktycznie mily moj doktorek ;)
moj na kazdej wizycie oglada malucha, lozysko, szyjke i co tam jeszcze mam w srodku :-D

glodna jestem ale boje sie jesc przez ten zoladek :sorry:

no moja szyjke bada ale malucha dokładnie nie:) pokazuje bijace serduszko i raz zmierzy główkę raz całość,
Ale ogólnie taka fajna babka bo nie ma dystansu typu lekarz pacjent, każda laska jak siedzi w gabinecie to słyszę jak się rechocze;)
Cortina a co masz z zoladkiem??
Ja się najadlam (delilatnie mówiąc) placków kartoflanych i teraz też mnie żołądek boli;(

Własnie bella - to 'delikatne jedzenie' ... :sorry2: Mnie też od czasu do czasu pobolewa żoładek. jakoś przed ciążą tak nie miałam.

Nic, ja po malutku uciekam do wyrka, jutro kolejny dzień (synka i mó) w przedszkolu. Trzeba się wyspać :-)

Wiecie co dziewczyny. Moim zdaniem to prywatni lekarze którzy robią na każdej wizycie usg w dodatku płatne po prostu chcą na Was zarobić. U mnie lekarka powiedziała,że nie ma potrzeby robić badania usg za często. Te 3 które są "obowiązkowe" dodatkowo można jakieś 3D lub 4D i po skończonym 36tc żeby ocenić ułożenie i jakieś duperele ;P

reklama
a ja wole chodzic prywatnie. chodziłam kiedyś państwowo do ginekologa i dziękuję bardzo nie wiem może trafiłam na takiego konowała ale sie zraziłam. Miałam torbiel na jajniku 7 cm średnicy i nie chciał mi tego usunąć, bo twierdził, że to jeszcze nic takiego:( Z ciążą wolałam nie ryzykować takich historii. Poza tym u mnie czy z usg czy bez to wizyta kosztuj tyle samo:) wcale nie czuję sie naciągana na kasę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry