Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiecie co, zaczynam się zastanawiać, czy nie iść na jednorazową wizytę do gina, który ma lepszy sprzęt niż mój prowadzący..Jeśli na następnej wizycie nie poznam płci, to wybiorę się na 3d.. Bardzo bym chciała już wiedzieć, że to napewno dziewczynka
chyba oszaleję z tymi przeczuciami ;-) chciałabym dziewczynkę, a mąż chłopca, ale mówi ciągle z takim wyrzutem, że na pewno będzie dziurawiec
mi to w sumie już wszystko jedno, jak będzie chłopak to nie będę musiała kupować ani jednego ciuszka, bo dostanę po siostrzeńcu, który ma obecnie 4 i pół miesiąca 
potem z rana szybkie wybieranie się, bo musieliśmy kilka rzeczy załatwić na mieście, a że to ok. 30 km w jedną stronę i nie opłacało się wracać do domu, to zdecydowaliśmy że będziemy koczować do wizyty.Drogą Zośka znowu wymiotowała
Właściwie to jedyne pytanie jakie zadawałam lekarzowi to czy z moim dzieckiem jest wszystko w porządku, aż w pewnym momencie lekarz chyba sie zdenerwował :-)