Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja mam cały czas przeczucie że dziewczyna będzie hehe nie wiem czemu ale mi wróciło przeczucie na panienkeSpokojnej i przespanej nocki życzę:*
Zanetka ja od początku wiedziałam że będzie chłopak. Gdyby ginka na wizycie powiedziała mi, że córa to bym się bardzo zdziwiła. W sumie bym chciała ale jednak serce podpowiada że będzie Wojtek.
Jeśli chodzi o samopoczucie to ja też kocham drugi trymestrnudności poszły w niepamięć, senność też ustąpiła. Bóli głowy nie mamy, nic nie puchnie, zaparcia też minęły. Póki co jestem jeszcze mobilna, śmigam po mieście- może ciut wolniej niż przed ciążą ale i tak jest nieźle. Dzisiaj poszłam na chwilę do biura i usłyszałam całe mnóstwo miłych słów jak to ciąża mi służy
![]()
A może nie potrafię wykluczyć faktu, że ja chciałabym dziewczynkę, a mój chłopak chłopca, a jego pragnienie nie jest mi obojętne.
I może przez to nie mam takiego przeczucia.
:-) Jedyne co to częściej chodzę siusiu i w nocy muszę chodzić, a jak naoglądam się horrorów to potem boję się w nocy wyjść z łóżka...

nie wiem czemu cos mi się zmieniło. mąż chciał chlopaka ale mówi ze bedzie panienka no i teraz to jestem nastawiona na 50% dziewczynka i na 50% chłopak
nie ma innej opcji
najwyżej będa jeśc jajecznice