• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Witam nowe mamy;)
Annaroksana wszystkie fotki śliczne i słodkie;) nie wiem która chwalić hehe
Eve gratuluję udanej wizyty i syneczka;)
Wow same chłopy prawie;) jak narazie są chyba 2 dziewczynki i..mojej hmmm pół hahaha
Padam z nóg już:(
Dziś pytam w przedszkolu Izy, czy to prawda, że miała na obiad buraczki a ona przy wszystkich rodzicach....tak ale ty mamusiu robisz lepsze i twoje bardziej mi smakują.
Hehe tak mi się miło zrobiło;)

Smoniczka mmm ja mam smaka na mc royala pyyycha, ale zjadlam torbę prazynek więc już może basta dziś hihi no i 4 kg na plusie ale co ciekawe wg. Wagi gin tylko 2 hihi

reklama
Witam Nowe Lutowe Mamy :-)

eve - to Was synek na wstrzymanie wziął :-) Mały Żartowniś :-D
No ale chłopaków a chłopaków w tym naszym gronie :-)

Mi przedwczoraj wystrzelił brzuszek, a wraz z nim przybył 1 kg :tak: Ogólnie jestem 1,7kg na +

Ach te zachcianki. Mój kochany mężulek wracał z fuchy i zajechał do MD i przywiózł po Big Macu:-) pojedliśmy, ale wcale się nim nie najadłam:wściekła/y: ale zaspokoiłam swoje żądze:-) na jutro na obiad marzą mi się kopytka:-)
Ja na razie +1kg więc nie jest źle, oby tak dalej.

Eve gratuluję synka:-) ja mam przeczucie że będzie chłopak, ale co będzie to się okaże:-)

Ania właśnie czytam poród na wesoło przy pierwszej historii się popłakałam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ja Was pozastrzelam za tego MaCa:-pnajbliższy jest jakieś 30 km od mojego domu, dla cheeseburgera zrobiłabym teraz wszystko:happy2:aż mnie ssie od środeczka na samą myśl:wściekła/y:
a miałam tu nie zaglądać, bo już dość późno a jutro trzeba wstać do pracy:eek:
witam nowe mamusie:tak:
i żegnam się zarazem, pysznych snów Wam życzę, niech się Wam przyśni coś do jedzenia;-):-D

Witam nowe mamusie!

Widzę, że nikt nie tęsknił :cool:

Biada Wam!
Cortina... i Ty brutusie przeciwko mnie? :-(

Ponieważ czas mnie nagli złamię zasady forum (wybaczycie, nie?) :-)
Byłam u lekarza. Dzidziol jest przedługaśny! Nie zmieścił się w ekranie na usg i pani doktor nie mogła go zmierzyć :-D jedyne co zmierzyła to długość jego stópki, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała dzieciątka o tak wielkiej stopie. Ma aż 2 cm! Po ojcu na pewno :cool2::cool2: Standardowo wypiął się dupką i nie chciał nic pokazać. Kręcił się, wiercił, założył nogę nogę i kiedy już mieliśmy rezygnować... wystawił SIUSIAKA! A więc dołączam do grona forumowych chłopców :)

ja przeciwko tobie ? kiedy ? jak ? gdzie ? :szok::eek::sorry:
teraz to pojechalas po bandzie ! a ja ci miseczke salateczki kurierem wyslalam !!!
gratuluje ogonka :-D

Witam nowe mamusiki :cool2:

Bella godz. 23 a mi sie zachcialo burakow, dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!! moje dziecko bezplciowe poki co hehehe :-D

a ja dzisiaj ugotowałam obiad na cały tydzień: garnek pomidorówki-kremu ze świeżych pomidorów i 4 faszerowane papryki zapiekane:) a dzisiaj na obiad knysza:tak:

wybaczcie nie dam rady nadrobić tego wątku, czasu mi brakuje i pora już iść spać:tak::zawstydzona/y:

Cortina posylam miseczke z buraczkami;)Ja mam cały czas przeczucie że dziewczyna będzie hehe nie wiem czemu ale mi wróciło przeczucie na panienke:)Spokojnej i przespanej nocki życzę:*

reklama
Ha ja dziś pierwsza wstałam!
masakra taka godzina ale cos sie obudziłam i nawet sie wyspałam wiec wstałam, poszłam sie wykąpać no i siedzę i was czytam:)

Poród na wesoło jest mega fantastycznym wątkiem:)

Dziś wybieram sie na poszukiwanie spodni... ech nie cierpię zakupów:(

No ale najpierw śniadanko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry