Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz, że lekarze strasznie na to wyzywają hehe już nie jeden wywiad z ginami oglądałam jak mówili, że to jest dla dobra kobiety, żeby wszystko się unormowało i wróciło w spokoju na swoje miejsce i fakt, ze krwawienie się kończy wcześniej to nie powinien tego przyspieszać. choć wiadomo kusi![]()
normalnie z miesiąc nie wymiotowałam o po tej czekoladzie puściłam pawia.Ja to mam jakiegoś dola dziś....jak tak Was czytam, to wydaje mi się,że tylko ja nie cierpię być w ciąży...czekam już końca i nie dlatego, że nie mogę się doczekac aż przytule, zobaczę malenstwo itp. Ja zwyczajnie nie lubię ciąży
Dluzy mi się już, i nawet ochoty na zakupy nie mam![]()
Chyba tylko ja taka dziwna jestem(
Może to przez strach o to co będzie w końcówce ciąży...ale już bym chciala rodzic i mieć za sobą te 9 miesięcy...to smutem pojechałam, ale jakos tak czuje![]()
A ja właśnie zauważyłam, że po słodkim mnie mdli![]()

jedyne co zmierzyła to długość jego stópki, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała dzieciątka o tak wielkiej stopie. Ma aż 2 cm! Po ojcu na pewno 
Standardowo wypiął się dupką i nie chciał nic pokazać. Kręcił się, wiercił, założył nogę nogę i kiedy już mieliśmy rezygnować... wystawił SIUSIAKA! A więc dołączam do grona forumowych chłopców