Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

z nianiami to różnie jest, ja za moją płacę 200zł więcej niż za publiczny żłobek i nie mam problemu że nie mogę się po pracy spóźnić przez korki czy zaspyhej:-)
a.m.g też mi się wydaje że najpierw zastanów się jaka jest Wasza sytuacja finansowa, co będzie jak wrócisz do pracy, kto zostanie z dzieckiem...czasami przy braku pomocy bliskich i miejsc w żłobkach, zostaje opcja niania, która na cały etat jest olbrzymim wydatkiem i zwyczajnie mamie nie opłaca się wracaćja gdybym miała możliwość to poszłabym na urlop wychowawczy, ale z powodu kredytu muszę wracać. Ale kto wie...jak wygram w lotto to nie będę miała takiego problemu
dagus nie wiem jak to jest rodzić ze znieczuleniem - podejrzewam, że gdyby w moim szpitalu byli otwarci na podawanie znieczulenia to bym się zdecydowałaale nie są, więc pewnie znowu będę rodzić bez...
eve1911 potwierdzam co napisała Gosia wkładki Johnson's są najlepsze, przynajmniej z tych co używałam, w miarę są też z Penaten, natomiast jak dla mnie tragedią są wkładki z Bell - przeciekają, zwijają się - zdecydowanie nie polecam!
smoniczka też masz taki problem z dopasowaniem stanika? Gdzie w ogóle kupujesz biustonosze?
Miseczka o 2 rozmiary - tak naprawdę, bo kiedy w obwodzie zwiększasz to miseczka jest automatycznie większa. Np. ja(przed ciążą) nosiłam 75E, ale np. jak nie mogłam dostać takiego to brałam 80D - wtedy miseczka jest taka sama, 80E byłaby już trochę za duża...chociaż teraz myślę, że ten rozmiar będzie dla mnie odpowiedni, bo moje staniki też się jakieś przymałe zrobiłyjeden rozmiar tylko przybyło mi pod biustem troszkę![]()

smoniczka też masz taki problem z dopasowaniem stanika? Gdzie w ogóle kupujesz biustonosze?
zazwyczaj jak miseczka dobra to obwód zły i na odwrót. Ostatni kupowałam tutaj Samanta (w Gorzowie maja stacjonarny sklep). Mają duży wybór naprawdę byłam zaskoczona. Oczywiście do pewnego momentu robiłam wielki błąd i kupowałam standardowo 70C i myślałam, że jest ok. Oczy mi się otworzyły jak przymierzyłam inne rozmiary. Niestety w zwykłych butikach rozmiary są standardowe więc nawet nie było mowy żeby mieć większą miseczkę, bo automatycznie obwód był za duży.