reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Dla mam, ktore maja warunki do czytania polecam Jodi Picoult - przyjaciołka przyniosła mi jej książki jak byłam w szpitalu i połknełam 3 ;) Miałam początkowo opory, bo tematyka wydawała mi się nieodpowiednia dla kobiet przy nadziei (zespół Aspergera, itp.), ale musze przyznac, ze mimo tego nie zadzialaly na mnie jakos przygnebiajaco, a czyta sie je świetnie.

Ała - głowa boli, może to przez poranne upuszczanie krwi, bo też zaliczyłam jak moja poprzedniczka ;)

Ps. Uwielbiam dostep do netu w telefonie. Siedze na polowce kanapy przed piekarnikiem, czekajac az sie upiecze chlebek bananowy i cykam w klawiaturę. Bomba ;)

Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
reklama
Deizzi - wiem, że są jakieś farby bezpieczne dla dziecka - koleżanka ostatnio kupowała - mogę się spytać o nazwę

Ja dziewczyny czuje się fatalnie, nudności i wymioty powróciły, ostatnio musiałam z NOMI uciekać, dobrze, że wyjście było wolne bo nie dość że o mało nie pobrudziłam im podłogi to właściwie nic nie widziałam. Mąż mnie na pogotowie chciał zabierać ;) bo się bidulek wystraszył, pobiegł do sklepu obok po batona i mi przeszło, chyba znowu cukier mi spadł --> ostatnio miałam 48 czegoś tam przy normie od 60.

Jak byś mogła się dowiedzieć to byłabym bardzo wdzięczna :) :) :)
ja też mam łóżeczko juz po 2 dzieci ale całkiem dobrze wygląda więc nie będę nic robić, ale sa teraz lakiery ekologiczne i nie kupuj zwykłego tylko akrylowy, prawie wogóle nie śmierdzi i szybciutko schnie, nie to co zwykły a jesli chcesz zmnienic kolor to polecam lakierobejcę, będziesz miała "nowe" łóżeczko;)
No właśnie myślałam o kolorku nowym bo podobają mi się te ciemno brązowe a z drugiej strony to białe też mi się podobają a my mamy taki słomkowy kolor... I w dwóch miejscach są ząbki Antka :) Mąż mówi żeb te ząbki zostawić że to taka pamiątka, ale w końcu uległ i mówi że można to zrównać bo i tak trzeba stary lakier zetrzec.

Cześć Dziewczyny!

Gratuluje połowinek ;)

Ja musialabym chyba pomalowac stelaż do mojżeszowego koszyka, bo nie wyglada zbyt dobrze po tym jak stał na dworze podczas remontu u Dziadkow...

Dziewczyny wiecie może co można podawać dzieciom po usunieciu migdałkow do jedzenia? Zanim mi jutro powiedza w klinice chcialabym jakies zapasy zrobic... Czy te lody po operacji to juz przeszlosc? Bo to jedynie pamietam z dziecinstwa jak moja starsza siostra miala zabieg. Jak ja jej tych lodow zazdroscilam... ;)

Właśnie lody na pewno przynajmniej jeszcze dwa lata temu :) jogurty?

Witam z rana
Ja po mały szykuję się do wizyty :-) muszę z przykrością stwierdzić, że ogolenie się to dla mnie coraz bardziej sport ekstremalny :rofl2:

Poli wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-) Powodzenia na wizycie, i żeby firma się wspaniale rokręciła :-)

Ammaroksana widzisz jak czas szybciutko zleciał, już jutro wracają :-)

Zanetka też bym poszła na grzyby, ale za bardzo nie mam z kim. Może w przyszłym tygodniu namówię teściową na wypad do lasu :-)

Jejciu jak ten czas leci już tyle dziewczyn w połowie :-) super:-)
Trzymajcie się lutówki, ja idę jeść śniadanko. Odezwę się później.

Mężowi powiedziałam ostatnio że będzie musiał mi pomagać w goleniu a ten taki przestraszony że mnie pozacina i że może lepiej żebym się nie goliła :)

Dla mam, ktore maja warunki do czytania polecam Jodi Picoult - przyjaciołka przyniosła mi jej książki jak byłam w szpitalu i połknełam 3 ;) Miałam początkowo opory, bo tematyka wydawała mi się nieodpowiednia dla kobiet przy nadziei (zespół Aspergera, itp.), ale musze przyznac, ze mimo tego nie zadzialaly na mnie jakos przygnebiajaco, a czyta sie je świetnie.

Ała - głowa boli, może to przez poranne upuszczanie krwi, bo też zaliczyłam jak moja poprzedniczka ;)

Ps. Uwielbiam dostep do netu w telefonie. Siedze na polowce kanapy przed piekarnikiem, czekajac az sie upiecze chlebek bananowy i cykam w klawiaturę. Bomba ;)

Pozdrowionka

Ja bardzo miło wspominam książę "Poczwarka" coś pięknego...

Dziękuję Kochane za miłe słowa:-):-D

Mój dzień dziś rzeczywiście pełen wrażeń- po 17 wizyta u gina a potem idziemy na kolację;) W szafce od jakoś 2 tygodni stoi dla mnie prezent z Yes'a, a ja już umieram z ciekawości aż mąż wróci z pracy;-):-)

domikcw- niestety nie płacenie za nadgodziny to częsty proceder:/ U nas w urzędzie można sobie jedynie szybciej wyjść za nadgodziny hehehe:confused2: A na problemy żołądkowe można też ranigast:tak:

domik no niestety tak wykorzystują. Ale co zrobić jak innej pracy nie ma? ktoś musi pracować - ja na razie nie pracowałam teraz chwilowo nie mogę podjąć żadnej pracy więc maż musi zarobić na nas wszystkich i jeszcze na czesne moje i inne wydatki. Łatwo nie jest, ale nie narzeka na tą pracę mimo tego wykorzystywania, bo praca jest potrzebna

Ja dzisiaj wkraczam w 5 miesiąc:tak:

My dzisiaj kończymy piąty a od jutra zaczynamy szósty :-) dzidziolek dzisiaj obudził mamę przed 6-uprawiał poranną gimnastykę. W pewnej chwili to mi chyba z dyńki zasadził- tak mocno poczułam. Teraz też fika jakieś koziołki. Chyba będzie miało adhd po mamusi- rośnie mi wiercidupka w brzuszku. Byłam dzisiaj na zakupach w poszukiwaniu płaszczyka albo ciepłego sweterka, który mógłby ogarnąć mój brzuszek ale nic nie znalazłam. Wróciłam z tuniką i dzianinową sukienką na brzuszek :-) od razu mam lepszy humor. Dzwonili ze sklepu że wysyłają wózek i jutro kurier będzie u mnie. Sukienka na wesele podobno już też wysłana.

U nas dzisiaj nawet ładny dzień- może nie jest za ciepło ale przynajmniej pogodnie. Ważyłam się dzisiaj i nadal utrzymuje +0,5kg a musiałam dzisiaj pociaśnić paski w dżinsach :-) mały pasożyt wyciąga wszystko w brzuch.

Witam się i ja;)
Wczorajsze imieniny tatusia wypadły super, malzonek w poczuciu winy zachował się z klasa;)

Gnidka taka rozmowa z nimi nie ma sensu, to dorośli ludzie i każdy świecie przekonany o swojej racji. A na imprezach jest znosnie...

Poli gratuluję ploweczki i rocznicy i czekam na fotorelacje z prezentu:)))

Deizzi ja mam lozeczko po Belli i teraz spał w nim synus mojej sis, jest ciemnobrazowe i pasuje nam do kolorów szafy, mam nadzieje, że nie trzeba go malować:))

Cortina Kochana Lutowki tu tylko piszą o ciastach...a ja wczoraj siedzę na imieninach i moja mama wnosi ciasto ze sliwka i takie kokosowo ananasowe...wyć mi sie chciało i wylazam się z dziećmi bawić do innego pokoju hehe

Ja ogólnie czuje się dobrze, choć bóle w krzyżu zaczynają być dokuczliwe, w pierwszej ciąży tak nie bolało:((

Marta my 27 zaczynamy 6 miesiąc;))
Ja tydzień temu mialam 3,5 na plusie, co wczoraj moja mamusia zauważyła ale wg. Niej to za mało przybralam jak na połowę ciąży://

Ja od pani doktor troszeczkę dostałam za tą wagę ale co mam zrobić. Przecież się nie głodzę. Zawsze miałam dużo ciałka więc będę miała mniej do zrzucenia po porodzie. Dziecko jest duże i zdrowo rośnie a to najważniejsze ;-)

reklama
U nas mała jest mała, ale w normie, ja po Izie nie spodziewam się dużej dziewczynki, chce żeby tylko osiągnęła 2,5 kg.
Ja też sie nie glodze, może jem za mało zieleniny bo ciagle tylko bym kanapki i mięso jadła, ale co na to poradzę że takie mam smaki:/

Do góry