reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Zapomniałam Wam powiedzieć, co nas jeszcze obudziło w środku nocy...RYKI JELENIA!! W centrum miasta!!!!Szok!! Na wsi koło lasu mieszkałam i tego nie słyszałam nigdy..Biedny tak przeraźliwie ryczał (a raczej szczekał)..Na początku myślałam, że to UFO wylądowało hehe, tak dziwny i głośny to odgłos..

Widzę każda miała ciężką nockę:/

Moje maleństwo zaczęło się ruszać..uff. Mówię Wam, jak szaleje strasznie czasem!! W sumie ma takie ataki szaleństwa min 2 razy dziennie ( a tak to normalnie kopie):-DJa az podskakuję hehe.

A dziś jedziemy do malutkiej dziewczynki, która skończyła miesiąc:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Lutówki :-)

Mnie znowu męczy kaszel... dzidzi pewnie też z tym za dobrze nie jest, jak co chwila tak jej hałasuję i brzuch spinam :baffled:
Coś nie kopie od wczoraj. Za chwilę śmigam na zakupy... kupię coś dobrego słodkiego i może wymusze jakiegoś kopniaczka ;-)

Na obiadek faszerowana papryka. Daaaawno nie jedliśmy :-p

Poli rozbawilas mnie tym jeleniem:)
Mnie budzą 'porykiwania" bazantow hehe czlowiek śpi a tu nagle skrzek taki dziwny:)))

Martuszka Ty paskudo mala:))))) teraz mi się krokietow, pasztecikow, pierogow chce:)) wszystko jedno byle z kapusta i grzybami:))

Martuszka Ty paskudo mala:))))) teraz mi się krokietow, pasztecikow, pierogow chce:)) wszystko jedno byle z kapusta i grzybami:))

no bardzo przepraszam, ale to nie ja wczoraj cały dzień pisałam tu o pierogach i smaka robilam :-D
ja jako substytut kupiłam w Lubaszce na derbach paszteciki pieczarkowe w cieście francuskim. Z gorącym barszczykiem dają radę :tak:

Te skurcze są raczej bezbolesne, choć jak dla mnie trochę tak bolą, napinaja cały brzuch jakby dziecko chciało wyjść przez brzuch hehe, trwaja chwilę i mijają po zmianie pozycji. Po 20 tc już się pojawiają, brzuch robi się twardy cały jakby się wypinal tak...nie jest to bolesne ale jak dla mnie takie mało przyjemne:/ nie wiem czy pomoglam:/

Te skurcze są raczej bezbolesne, choć jak dla mnie trochę tak bolą, napinaja cały brzuch jakby dziecko chciało wyjść przez brzuch hehe, trwaja chwilę i mijają po zmianie pozycji. Po 20 tc już się pojawiają, brzuch robi się twardy cały jakby się wypinal tak...nie jest to bolesne ale jak dla mnie takie mało przyjemne:/ nie wiem czy pomoglam:/
To ja to miałam:/ Oby to nic groźnego..

reklama
Hej laseczki ja od rana szalę z porządkami tzn już skończyłam i się byczę teraz :-) mam jeszcze do zrobienia dwa pranka i obiadek i na tym koniec dzisiaj.
Co do tych skurczy to ja wczoraj i przedwczoraj miałam taki bardzo twardy brzuch pierwszy raz mi się to zdarzyło. Nic mnie bolało tylko brzuch miałam twardy jak kamień :-( po chwili minęło, mam nadzieję, że to nic poważnego.

Do góry